ΑΓΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΔΗΜΙΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Μουσουλμάνα- Στρώνουν ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ στις Γυναίκες και τις ΠΝΙΓΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
8888888888888888

Ούτε ζώα να ήτανε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Oταν γραφετε δημοσια κοφτε τις μαλακιες και μιληστε σοβαρα αλλιως τραβατε να τον παιζετε.Λεει ο αλλος ειναι κουκλα???Καλα εισαι κουτος???Λεγε πες το να το ακουσει ολς ο κοσμος.Τον εμποδιζει καποιος να πνιξει μια γυναικα αφου εκει δεν σεβονται τις γυναικες αλλα προτιμησε μια κουκλα βιτρινας????Αποφοιτος παιδικου σταθμου εισαι τετοια απαντηση θα εδινε ενα παιδακι σαν και αυτη που εδωσες εσυ.ΚΟΥΤΕ!!!!!!!!

  2. Και τί κούκλα είναι αυτή που κουνιέτε? εχουν ανακαλύψει τα ρομπότ οι μουσουλμάνοι? Πάντως πολύ χριστιανοταλιμπάν θα έκαναν τα ίδια.. τι μπορώ να υποθέσω όταν βρίζουν γυναίκες απλα επειδή φοράνε βαθύ ντεκολτέ

  3. Φυσικα και προκειται περι ΚΟΥΚΛΑΣ!
    Καλα, προβαλλετε οτι σας λενε οι εντολες της ΝΤΠ,
    ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ…

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΩΜΩΔΙΕΣ!

  4. Εσεις οι ευαισθητιουληδες αριστε-ρουληδες , εισαστε σιγουροι πως στην χωρεα μας δεν εχουν μπει τερτοιοι ψυχακηδες δολοφονοι ? Πεοσεξτε , εισασατε σιγουροι ? Γιατι εαν συμβει κατι τετοιο στην χωρα μας θα εισαστε οι ηθικοι αυτουργοι.

  5. Κούκλα είναι. στο συγκεκριμένο βίντεο η «μουσουλμάνα» είναι μια άψυχη κούκλα. Όταν ο άνθρωπος πεθαίνει με βίαιο τρόπο, πόσο μάλλον με πνιγμό ή στραγγαλισμό, σπαρταράει κτυπάει χέρια και πόδια, ασυναίσθητα. Εδώ λες και ήταν προσυμφωνημένα, σαν να παίζανε θέατρο με απαίσιους ηθοποιούς. Ή ήταν μια κούκλα βιτρίνας και αυτός έδειχνε τι να κάνουν και πώς να το κάνουν. Στο τέλος την άφησε σιγά-σιγά κάτω σαν να την σεβόταν. Γίνεται?

Comments are closed.