Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σήμερα Κυριακή του Πάσχα κυρίως στα ορεινά Ηπειρωτικά και τα βόρεια, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός. Από αργά το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.