Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στα 40 του χρόνια, γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Κοινοποίηση:
siggrou1

Έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως χθες το βράδυ ο Τάσος Βυζοβίτης, γιος του αείμνηστου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Βυζοβίτη, βυθίζοντας στη θλίψη του οικείους του και τα φιλικά του πρόσωπα. Η κηδεία θα γίνει αύριο 23 Aπριλίου στις 4 το απόγευμα , στο Α’ κοιμητήριο Αθηνών.

 Ποιος ήταν ο Τάσος Βυζοβίτης

Ο Τάσος Βυζοβίτης γεννήθηκε το 1975, στην Αθήνα.

Εκτός από τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδεύτηκε στην επικοινωνία και δούλεψε ως δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας.

33630_166174126733333_4344833_n

Ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Νικήτα Κακλαμάνη ως σύμβουλός του στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μετά τις δημοτικές εκλογές του 2006, εργάσθηκε ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αθηναίων και του Δημάρχου .

Προηγουμένως, παράλληλα με τις συνεργασίες του με διάφορα περιοδικά, εφημερίδες και την τηλεόραση, ήταν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (Ε.Σ.Υ.Ν.), καθώς επίσης και αναπληρωτής υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, την οποία εκπροσωπούσε στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι το 2010.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Όλοι δυό μέτρα γης παίρνουμε. Να το ενθυμούνται αυτό οι εν ζωή εκεί στο προδοτικό μπουρδέλο.

  2. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΧΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ…

  3. Καλο παραδεισο να χεις οσο για τη νεα δημοκρατια αν ηταν ο καραμανλης προεδρος δεν θα φταναμε σ αυτα τα χαλια ευτυχως που δεν ειχα ψηφισει τον σαμαρα απλα οταν ο καραμανλης ανοιχτηκε προς τη ρωσια τον βγαλανε οι εβραιοι αποτην μεση οπως κ τον χριστοδουλο γιαυτο οσοι ηταν νδ πηγανε στη χρυση αυγη

    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ;;;;;

      1. της μανας σου το μουνι μπασταρδε μισανθρωπε κομπλεξικε πειναλα
        ρεμαλι της κοινωνιας αχρηστε

Comments are closed.