Στη σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα στα Χανιά για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικής Χανίων, του ΤΑΕ Αποκορώνου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
Στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 60χρονου αλλά και στους γύρω χώρους όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:
6 δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 1,60 μέτρων, 6 ξεριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν σε διαδικασία αποξήρανσης ύψους έως 1.20 μέτρων, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του χωρίς να διαθέτει και την απαιτούμενη άδεια οπλοφορίας.
Ο 60χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.