Έφηβες έβαλαν μωρό στο ψυγείο και γελούσαν ενώ το κοριτσάκι σπάραζε στο κλάμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
vid-10-660x330

Βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν στην έκθεση παιδιού σε κίνδυνο αντιμετωπίζουν δύο έφηβες για την παντελή έλλειψη ευθύνης, σοβαρότητας και βεβαίως νου.

Συγκεκριμένα, οι δύο ανεύθυνες Αμερικανίδες έβαλαν ένα μωρό που ήταν και ξαδελφάκι της μιας στο ψυγείο και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους δημοσιεύοντας την στο Snapchat.

Όπως γράφει το CNN, τα κορίτσια έκαναν μπέμπι σίτινγκ τη Δευτέρα, στο σπίτι του μωρού στη Μασαχουσέτη, την ώρα που η μητέρα του έκανε μπάνιο.

Στο απόσπασμα παρατηρούμε τη μία να βάζει το μωρό που κλαίει σπαρακτικά μέσα στο ψυγείο και να κλείνει γελώντας την πόρτα.

Μάλιστα, το μωράκι ακούγεται να κλαίει μέσα από το ψυγείο. Δυστυχώς δεν γίνεται σαφής από το βίντεο η διάρκεια της ηλιθιότητας των δυο κοριτσιών αλλά, σύμφωνα με τις αρχές, το μωρό δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό.

«Ξέρω πως δεν θα έβλαπτε την κόρη μου, δεν είχε αυτή την πρόθεση. Ήταν μια χαζομάρα, μια βλακεία. Δεν θα ξαναφήσω ποτέ σε όλη τη ζωή μου τα παιδιά μου με την ανιψιά μου ή τους φίλους της» τόνισε η μητέρα στα αμερικανικά μέσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: