Έτσι σώζουν τον ΠΑΟ; Απίθανη λύση της ΠΑΕ, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση!

Κοινοποίηση:
donis-apogoiteusi

Από τη στιγμή που δεν προκύπτει από πουθενά λύση για το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η μοναδική σανίδα σωτηρίας του συλλόγου είναι οι πωλήσεις, τουλάχιστον όπως πιστεύουν στο Τριφύλλι.

Μόνο με τις παραχωρήσεις παικτών μπορούν, πλέον, οι Πράσινοι να ελπίζουν πως θα βγάλουν αναίμακτα τη σεζόν, καθώς, όπως λέγεται στην ομάδα, από τη μία θα μπει ρευστό στα ταμεία, που είναι άκρως απαραίτητο για πληρωθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ από την άλλη θα πέσει το μπάτζετ στα επιθυμητά επίπεδα.

Πάντως, το δυσάρεστο νέο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα ενόψει Γενάρη για τους παίκτες που έχει βγάλει στο σφυρί. Όπως γράφεται σήμερα, στο Τριφύλλι προσδοκούν άμεσα έσοδα 5 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, ωστόσο αυτό το ποσό κρίνεται υπερβολικά αισιόδοξο, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ακόμα κι αν οι Πράσινοι κατορθώσουν να πουλήσουν όλους τους παίκτες που θέλουν μέσα στον Γενάρη (Κουλιμπαλί, Μολέντο, Χουλτ, Λουντ, Βιγιαφάνιες) θεωρείται ότι είναι απίθανο να συγκεντρώσουν τα χρήματα που περιμένουν, καθώς εκτιμάται στην αγορά ότι στην καλύτερη τα λεφτά που μπορεί να συγκεντρωθούν από τους συγκεκριμένους παίκτες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό, βέβαια, μόνο αμελητέο δεν είναι στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, ωστόσο και πάλι δεν επαρκεί για να βγει όλη η χρονιά. Η ΠΑΕ θα πάρει ανάσα για κάποιες μέρες και μετά θα την πνίξουν και πάλι χρέη και υποχρεώσεις που δε θα μπορεί να καλύψει.

Το αγωνιστικό κομμάτι, φυσικά, έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς είναι επόμενο η ομάδα να αποδυναμωθεί πλήρως με την αποχώρηση βασικών παικτών, ωστόσο από την άλλη ίσως να μην έχει και καμία σημασία αν ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο σημείο μηδέν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: