Έσωσε το σπίτι της … από την τράπεζα στην οποία εργαζόταν

Κοινοποίηση:
dikastirio

Στο ν.3869/2010 προσέφυγε πρώην Τραπεζική υπάλληλος, για χρέη προς την ίδια την Τράπεζα που υπηρετούσε για πολλά έτη πριν από την συνταξιοδότησή της, αλλά και για ρύθμιση χρέους προς Ιδιώτη, προκειμένου να σώσει το σπίτι της από τον πλειστηριασμό.

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, στο πλαίσιο της Προσωρινής Διαταγής έχει ιδιαίτερο νομικό ενδιαφέρον καθώς παρατηρείται ότι, παρά την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων μέσα στην τριετία και παρά την είσπραξη εφάπαξ παροχής υγείας από την υπηρεσία της, του ποσού των 84.197€, η δανειολήπτρια δικαιώνεται.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το δικαστήριο δέχεται την αίτηση της δανειολήπτριας απορρίπτοντας τις αιτιάσεις της αντιδίκου πιστώτριας Τράπεζας. Διατάσσει την αναστολή των καταδιωκτικών και προληπτικών μέτρων κατά της αιτούσας μέχρι την έκδοση απόφασης. Ορίζει καταβολή μηνιαίας δόσης 300€ , αναλυτικά 237 ευρώ στην Τράπεζα και 63 ευρώ στην Ιδιώτη για 48 μήνες και τέλος διατάζει την δανειολήπτρια να ενημερώσει την Γραμματεία του Ειρηνοδικείου, σε περίπτωση που θα επέλθει οποιανδήποτε αξιόλογη μεταβολή των εισοδημάτων της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: