Έπεσαν “ψιλές” στο Υπουργείο Υγείας μεταξύ μελών της ΠΟΕΔΗΝ και της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_941eecdb-6b17-48cd-9296-7936182c8e96

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα έξω από το υπουργείο Υγείας όπου από το πρωί είχαν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που πραγματοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, με κεντρικό αίτημα το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, που, όπως υποστηρίζει, περικόπτεται.

Η ένταση προκλήθηκε όταν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο, για προγραμματισμένη συνάντηση ωστόσο υπήρξε διαφωνία στον αριθμό των μελών που θα συμμετείχαν σε αυτή με την ΠΟΕΔΗΝ να επιμένει για 12 μέλη της αντί για 10.

Τότε μέλη της ΠΟΕΔΗΝ συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, με την ΠΟΕΔΗΝ να κάνει λόγο για βίαιη συμπεριφορά εκ μέρους της αστυνομίας.

Υπ. Υγείας - διαμαρτυρία - ΠΟΕΔΗΝ

Νωρίτερα, οι συνδικαλιστές έξω από το υπουργείο Υγείας μοίρασαν ψωμί κι ελιές, καθώς υποστηρίζουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης τους οδηγούν στα συσσίτια.

Άλλοι διαδηλωτές είχαν φορέσει μάσκες του Τσίπρα και του Πολάκη και κρατούσαν ζώνες στις οποίες έφτιαχναν νέες τρύπες, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι πλέον… αδυνατίζουν λόγω της λιτότητας.

Υπ. Υγείας - διαμαρτυρία - ΠΟΕΔΗΝ

Υπ. Υγείας - διαμαρτυρία - ΠΟΕΔΗΝ

Υπ. Υγείας - διαμαρτυρία - ΠΟΕΔΗΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: