Ένας μαχητής στο… κρεβάτι είναι έτοιμος για το Survivor!

Κοινοποίηση:
μαχητης

Για τη νέα του ζωή, τον γάμο, τις τουριστικές επιχειρήσεις και το γυμναστήριο στην Τήλο μιλάει ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών Ζαφείρης Οικονόμου-γνωστός ως «Ντούρος».

«Είμαι πολύ ερωτευμένος και αποφασισμένος να το πάρω το κορίτσι. Είναι πρώτη φορά που είμαι τόσο ήρεμος και ευτυχισμένος. Ζούμε κάτω από την ίδια στέγη τον τελευταίο χρόνο και περνάμε υπέροχα κάνοντας όνειρα για την μελλοντική κοινή μας ζωή που περιλαμβάνει και πολλά παιδάκια. Ξέρει ποιος είμαι, πού εργαζόμουν και τα έχει αποδεχτεί όλα. Νιώθω πολύ τυχερός και έτοιμος να παντρευτώ», εξομολογείται στην Espresso.

Νιώθει έτοιμος να ενταχθεί σε μία ομάδα επιβίωσης λόγω της φυσικής του κατάστασης και όπως αποκάλυψε συμπλήρωσε αίτηση και για το νέο «Survivor».

Ο Ζαφείρης Οικονόμου εγκατέλειψε τα φώτα του θεάματος στο απόγειο της καριέρας του αφού κατέκτησε φήμη και χρήμα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

Έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Τήλο και μίνι μάρκετ ενώ παράλληλα έχει στήσει ένα street workout γυμναστήριο στην παραλία Λιβάδια όπου προπονεί τη νεολαία του νησιού αλλά και ντόπιους.

Με 40 ταινίες πορνό στο ενεργητικό του, ο Ζαφείρης Οικονόμου, υπήρξε παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη.

«Με τη Μαριάννα ήμουν πολύ χαλαρός στα γυρίσματα γιατί εκείνη ήταν ήρεμη. Τα πήγαμε πολύ καλά και κρατήσαμε μία φιλική σχέση» λέει στην Espresso και συνεχίζει: «Και η Τζούλια και η Μαριάννα δεν ήταν επαγγελματίες, ήταν δύο TV περσόνες και ευτυχώς η πείρα μου, η διάθεση και το χιούμορ βοήθησαν να βγουν οι σκηνές».

newsbeast.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: