Ένας κροκόδειλος το αίτιο αεροπορικής τραγωδίας με 18 νεκρούς στο Κογκό – Είχε καταφέρει να μπει στον χώρο επιβατών και να προκαλέσει τον απόλυτο πανικό

Κοινοποίηση:
Croc-2

Ένας κροκόδειλος αποδείχθηκε πως ήταν τελικά το αίτιο της αεροπορικής τραγωδίας που είχε συμβεί στις 27 Αυγούστου του 2010, σε εσωτερική πτήση του Κογκό, και κατά το οποίο είχαν χάσει τη ζωή τους συνολικά 18 άτομα.

Σύμφωνα με το πόρισμα, και με τη μαρτυρία του ενός και μοναδικού επιβάτη που κατάφερε να επιζήσει, όλα ξεκίνησαν όταν ένας κροκόδειλος που -άγνωστο πώς- βρισκόταν μέσα στον χώρο αποσκευών του αεροσκάφους, λίγο πριν την προσγείωση στο Αεροδρόμιο του Μπαντούντου,  κατάφερε να περάσει μέσα στην καμπίνα των επιβατών. Πλήρωμα και επιβάτες κυριολεκτικά πανικόβλητοι, αναγκάστηκαν να σηκωθούν και να μετακινηθούν όλοι ακαριαία προς την καμπίνα διακυβέρνησης.

Αυτό δημιούργησε μεγάλη μετατόπιση της μάζας του μικρού αεροσκάφους με αποτέλεσμα να χάσει τη στήριξή του και να αρχίσει να στροβιλίζεται σαν φύλλο στον άνεμο, όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε ο επιζήσας.

Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και οι δυο Βρετανοί συγκυβερνήτες, Chris Wilson και Danny Philemotte.

An-escaped-crocodile-caused-a-plane-crash

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: