Έκλεψε το Ποδήλατο της Κοπέλας και νόμιζε ότι θα ξεφύγει. Δευτερόλεπτα μετά όμως πήρε αυτό που του Άξιζε!

Κοινοποίηση:
ccc0aa1b81bf81e16c676ddb977c5881

Έχετε δει ποτέ κάποιον να διαπράττει έγκλημα αλλά να μην ξέρετε πώς να τον σταματήσετε;

Το να τους κυνηγήσετε είναι επικίνδυνο και πιθανόν να μην προλάβει να έρθει η αστυνομία ακόμα και αν την καλέσετε. Οι περισσότεροι από μας δεν θα ξέρουν πώς να αντιδράσουν αν βρεθούν στην σκηνή ενός εγκλήματος.

Αλλά ένας καουμπόι από το Όρεγκον ήξερε τι να κάνει όταν είδε έναν κλέφτη να προσπαθεί να κλέψει το ποδήλατο μιας γυναίκας έξω από σουπερμάρκετ. Αυτό που έκανε θα σας σοκάρει. Ήταν καβάλα στο άλογό του όταν άκουσε τις κραυγές της γυναίκας. “Σταματήστε τον! Μου έκλεψε το ποδήλατο!”

Ο Borba είδε τι συνέβαινε και ανέλαβε δράση. Κυνήγησε τον τύπο με το ποδήλατο και προσπαθούσε να βρει τρόπο να τον παγιδεύσει. Τότε του ήρθε μία ιδέα. Ο 22χρονος έβγαλε το λάσο του και προσπάθησε να τον πιάσει. Το λάσο του δέθηκε γύρω από τον κλέφτη και έτσι κατάφερε να τον ακινητοποιήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Τι ήθελε ο Borba για την ηρωική του πράξη; Τίποτα απολύτως. Ήθελε απλά να κάνει το σωστό. “Εάν ήταν η γυναίκα ή η κορούλα μου, ελπίζω κάποιος να τις βοηθούσε.”

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κοιτάξεις αυτή την ιστορία. Μήπως το παρατράβηξε θέτοντας άλλους ανθρώπους σε κίνδυνο; Ή μήπως έκανε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε ευσυνείδητος πολίτης;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: