Έκαψαν Ελληνικές σημαίες στο κέντρο των Τιράνων υποδεχόμενοι τον Παπούλια

Κοινοποίηση:
albania_fotia

Τρία άτομα αλβανικής υπηκοότητας έκαψαν την ελληνική σημαία στο κέντρο των Τιράνων, στην πλατεία «Μητέρα Τερέζα».

Οι Αλβανοί συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά η ταυτότητά τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν αποκαλύφθηκε.

Το κάψιμο της ελληνικής σημαίας συνδέθηκε  με την επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια στην Αλβανία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. KAI EΣY ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΕ……. CHARLES…….
    TI EKANEΣ ;;

    ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕΣ NA KAINE TO EΘNIKO MAΣ ΣYMBOΛO OI TΡΙΣ HTTHMENOI ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ;;;

    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΑ Κ@ΛΟΚΡ@ΤΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ…….

    ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ…….
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙΚΝΥΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΟΑΛΒΑΝΙΑ………..

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ CHARLES………..

  2. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΙ’ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Comments are closed.