Έκανε υπεξαίρεση – μαμούθ για να βοηθήσει τον γιο της!

Κοινοποίηση:
DIKH-YPEKSERAISH-EXO-360x210

Για δεύτερη φορά κάθισε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου μία 67χρονη πρώην τραπεζική υπάλληλος σε κεντρικό υποκατάστημα μεγάλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στο Ηράκλειο, για υπεξαίρεση – μαμούθ που είχε διαπράξει το 2002.

Η 67χρονη καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης σε έξι χρόνια κάθειρξη, την οποία είναι υποχρεωμένη να εκτίσει.

Όπως και πρωτόδικα η πρώην τραπεζική υπάλληλος δεν αρνήθηκε στο δικαστήριο την ενοχή της υποστηρίζοντας πως ό,τι έκανε είχε ως κίνητρο την ενίσχυση του γιου της που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα οικονομικής φύσεως.

Η πρώην τραπεζικός, μέσα σε διάστημα δύο χρόνων είχε καταφέρει σταδιακά να υπεξαιρέσει ποσό ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο αναγνώρισε την ειλικρινή της μεταμέλεια, καθώς η 67χρονη επέστρεψε μέρος των χρημάτων στην τράπεζα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως μολονότι η ποινή της μειώθηκε σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση η 67χρονη θα πρέπει τώρα να εκτίσει την ποινή της και να οδηγηθεί στη φυλακή.

cretapost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: