Έβαλε την 4χρονη κόρη της να μοιράζει ηρωίνη στο νηπιαγωγείο σε παιδάκια αντί για καραμέλες

Κοινοποίηση:
karameles_473_355

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημερι στον παιδικό σταθμό… Χίκορι Τρι, στην πόλη Σέλμπιβιλ, όταν οι νηπιαγωγοί κατάλαβαν ότι πολλά από τα μικρά παιδιά είχαν στην κατοχή τους σακουλάκια με μια λευκή σκόνη. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τα ύποπτα “δώρα” και από τις εργαστηριακές αναλύσεις διαπίστωσαν ότι περιείχαν ηρωίνη.

Η 4χρονη μετέφερε τα ναρκωτικά στο σχολείο της εν αγνοία της, μέσα σε ένα σακίδιο που της έδωσε η μητέρα της την τελευταία στιγμή, όταν είδε ότι το δικό της είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον σκύλο της οικογένειας. “Νομίζοντας ότι περιείχαν γλυκά, άρχισε να τα μοιράζει στους φίλους της”, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Τα παιδιά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα σακουλάκια. Ορισμένα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όμως όλα επέστρεψαν στα σπίτια τους αφού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Συνολικά μέσα στο σακίδιο υπήρχαν 249 σακουλάκια, συνολικού βάρους 3.735 γραμμαρίων.

Η μητέρα, η 30χρονη Άσλεϊ Ταλ, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τα τρία παιδιά της, ηλικίας 11, 9 και 4 ετών, ανατέθηκαν σε συγγενικό της πρόσωπο και εκδόθηκε εντολή να μην έχουν καμία επαφή μαζί της. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 6.000 δολαρίων.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: