Συγκίνηση για τον θάνατο του 61χρονου άνδρα, που έφυγε μόνος και αβοήθητος στο κέντρο της Χαλκίδας…
Ο Δημήτρης Μουστάκας εντοπίστηκε νεκρός από κατοίκους, την Τρίτη (4/3) το βράδυ, μέσα σε εγκαταλελλειμένο σπίτι 1ου ορόφου, που βρίσκεται στην οδό Ψαρρών, στη Χαλκίδα.
Πρόκειται για πρώην επιχειρηματία, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε μείνει άστεγος και ζούσε δύσκολες στιγμές, μέσα στη φτώχεια και την εξαθλίωση, κάτι που ήταν μοιραίο για την υγεία του.
Ο 61χρονος Χαλκιδέος, είχε μετατρέψει σε σπίτι του, το μισογκρεμισμένο κτίριο που βλέπετε στις φωτογραφίες.
«Ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα» λένε συγκινημένοι oi κάτοικοι της περιοχής.
Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Αν ήταν λαθρομετανάστης , θα τον είχαμε στα όπα όπα μη μας πάθει τίποτα και τα σπάσουν οι Τσυριζέοι. Τώρα που ήταν Έλληνας και μάλιστα απο αυτούς που θα πλήρωνε ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος κτλ ( ως πρωην επιχειρηματίας) έγινε ένα άρθρο σε 1 , 2 άντε 3 site. Συγχαρητήρια σε όλους μας !!!