Άστατος ο καιρός με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες

Κοινοποίηση:
kairos-vrohi

Με εξαίρεση την Πελοπόννησο και το Αιγαίο όπου ο καιρός θα είναι καλός, στην υπόλοιπη χώρα σήμερα Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, περιμένουμε… βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως τις ορεινές περιοχές, τις θερμές ώρες της ημέρας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στο Βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες προς το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ορεινά του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: