Άστατος και σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Κοινοποίηση:
kairos-vrohi

Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά,… στην Εύβοια, στις Σποράδες και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα τις θερμές ώρες της ημέρας, ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων στο Ιόνιο και στις Βόρειες Κυκλάδες, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 16 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα παροδικής καταιγίδας, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: