ΩΡΑ 16:45! Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης – Ο Τσίπρας προωθεί την Νοτοπούλου και έχει “γραμμένα” τα συντρόφια

Κοινοποίηση:
katerina-notopolou-ekloges-04-07

Σφαγή γίνεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης καθώς η διαφαινόμενη νίκη της ΝΔ και η υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σε συνδυασμό με τον εκλογικό νόμο, αναμένεται να μειώσει δραματικά τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού.
Με άλλα λόγια πολλοί από τους σημερινούς βουλευτές θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στην δουλειά τους. Και σαν να μην έφθανε αυτό, στην λίστα των υποψηφίων βουλευτών έχουν προστεθεί και δύο δυνατά ονόματα, που έχουν την στήριξη του Μαξίμου και δεν είναι άλλα από την πρώην υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου και την νυν υφυπουργό Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Στην πρώτη περιφέρεια Θεσσαλονίκης υπάρχουν γνωστά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι βουλευτές Τάσος Κουράκης, αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Μάρκος Μπόλαρης, υφυπουργός Εξωτερικών, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Αμανατίδης αλλά και ο Κώστας Ζουράρις.

Με δεδομένο οτι στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να εκλέξει μάξιμουμ 4 βουλευτές και οτι η Κατερίνα Νοτοπούλου θεωρείται σίγουρη, είναι σαφές οτι θα ακολουθήσει σφαγή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: