ΩΡΑ 16:34! Κραυγή αστυνομικού στον Έβρο! “Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο” [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
88189364_3045366825488230_4187049598373593088_o

Όσο και να εθελοτυφλεί ο Κούλης και η παρέα του, η κατάσταση αυτή τη στιγμή στον Έβρο παραπέμπει σε πόλεμο. Έχουμε πόλεμο κύριοι. Μετά την εισβολή του “Αττίλα” από σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται ξανά σε εμπόλεμη κατάσταση.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι το μήνυμα που λάβαμε από Έλληνα αστυνομικό.

“Οι λάθρο μας πετάνε δακρυγόνα στις Καστανιές και είναι τουρκικές. Οι Τούρκοι τους δίνουν χημικά. Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο”

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που μας έστειλε για του λόγου το αληθές…

kapno2 kapno1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τα μωρά αλί δεν τα κάνουμε ανθρώπινη ασπίδα. Τα μωρά τα κάνουμε για να γίνουν άνθρωποι στην κοινονια. Δεν τα κάνουμε μέσα σε αντησκινο για να βγάλουμε την καυλα μας από την μαστούρα που ξηγιωμαστε αυτά που ξέρεις αλι να τα πεις αλλού και ξέρουμε τι καπνό φουμαρουντα μουσουλμανια χούντα είστε. Πάρτε δρόμο άμα δεν σας αρέσει εδώ ξηγιωμαστε γουρουνοπουλο!!! Και δεν παίρνουμε λάρυγγα όπως εσείς. Όταν χρειαστεί θα σας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ.

  2. 2 στο στήθος και 1 κεφάλι για τον κάθε Ali και τρισαλι.Αν δεν ανοίξουμε πυρ κατά βούληση, δεν πρόκειται να σταματήσουν.Ο Ερντογάν είναι ένας πολύ έξυπνος κατά τα άλλα αλαζόνας άνθρωπος (ο Θεός να τον κάνει)που ξέρει πολύ καλά πως να κινηθεί.Προσωπικα πιστεύω ότι κάνει αντιπερισπασμό και θα κάνει το ντου από άλλη μεριά, αφού δυνάμεις της Ε.Α. και του στρατού θα μαζευτούν στον Έβρο.Σε ετοιμότητα Έλληνες!

    1. Τα παράπονά σου στον Κωστάκη τον Καραμανλή (τον οποίο και ψήφισες), μιας και είναι κουμπάρος του Σουλτάνου. Δεν σου φταίει ο κάθε Ali ο οποίος πληρώνει περισσότερους φόρους από τύπους σαν εσένα.

  3. Ali, ΠΑΡΕ ΔΡΌΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΆΣΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΪΔΕΆΤΕΣ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΊΑ ΘΈΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ Μ ΑΥΤΌ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    1. Το όνομα Ali έχει πολύ μεγάλη ιστορία. Επίσης, δεν θα αποφασίσεις εσύ για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Αν θέλεις μπορείς να φύγεις εσύ για το εξωτερικό. Τόσα εκατομμύρια ομο’ι’δεάτες σου το έκαναν. Τι, ψέμματα είναι;;

  4. Σιγά τα ωα.. Οι Σκοπιανοί σε προηγούμενη εξέγερση λαθροκανιβαλων παρέταξαν στα σύνορα μερικά άρματα μάχης έριξαν μερικές προειδοποιητικές βολές και καθάρισαν. Κανείς δεν τους έκανε ντα .. κανείς δεν τους κατηγόρησε ως φασιστες. Εμείς καθόμαστε και δημιουργούμε δράματα… πόλεμος και σαχλαμάρες ! Ούτε κύρος και μπάλες όσο τα γιουφτοσκοπια δεν έχουμε πια ;
    θλιβερό..

  5. Ναι βρε. Κινδυνεύουμε άμεσα από τα μωρά που κρατάνε στην αγκαλιά τους οι πρόσφυγες. Πρώτα τα μωρά σημαδέψτε κύριοι αστυφύλακες, μην σας ξεφύγει κανένα.

    1. Αυτοί που βάζουν τα μωρά μπροστά είναι εγκληματίες και πωλητές ψυχών.Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ,ξέρεις πολύ καλά τι κρύβεται πίσω από τα μωρά, ξεδιάντροποι εγκληματίες με δόλο που χρησιμοποιούν ανθρώπινες αθώες ψυχούλες για να προωθήσουν τα βρώμικα σχέδια τους και να πουλήσουν ψεύτικο δράμα,όπως κάνεις εσύ εδώ Ali, λέγοντας μισές αλήθειες,κατάλαβες τρολλάκο !

  6. και εσυ ρε μεγαλε τον κοιτας οταν σου πεταει χημικα ο λαθρο και δεν κανεις τίποτα? μπαπ και κατω χρειάζεται

Comments are closed.