Ψυχωμένος ΠΑΟΚ άλωσε την Προύσσα ύστερα από δυο παρατάσεις (87-88)

Κοινοποίηση:
Τόφας Μπούρσα - ΠΑΟΚ 87-88

ΠΑΟΚάρα με ψυχή, πέρασε από την Προύσα και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League!
Σε ένα πραγματικό θρίλερ που διήρκησε 50 λεπτά (!), ο «δικέφαλος του βορρά» πάλεψε με όλες του της δυνάμεις και πήρε τη μεγαλύτερη – μέχρι φυσικά την επόμενη – νίκη του στη σεζόν, φεύγοντας με το διπλό από το «Tofas Spor Salonu» και την έδρα της Τόφας με σκορ 88-87 μετά από δύο παρατάσεις, στο Game 2 της σειράς των δύο ομάδων στα play-in της διοργάνωσης!
Κάπως έτσι, η ομάδα του Φώτη Τακιανού «έσβησε» το break του πρώτου αγώνα και τη βαριά ήττα από τους Τούρκους (63-95), ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, τα πάντα για την πρόκριση θα κριθούν στο Game 3 της σειράς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (16/01) στην Πυλαία!
Όσον αφορά το ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα και άξιζε τη νίκη, σε ένα ματς όπου είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Πρώτος σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Φρίντρικρον με 18 πόντους (7 στην παράταση) και 8 ασίστ, με τους ΜακΝίς (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Χάρισον (17 πόντοι, 6 ασ.) να ακολουθούν σε απόδοση, την ώρα όπου ο Τσιακμάς έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της ζωής του με 15 πόντους και 5 μεγάλα τρίποντα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα!
Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Γουίνστον και Ντένμον, με τον πρώτο να έχει 22 πόντους και 6 ασίστ και τον δεύτερο, 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: