Ψάχνει «βόμβα» με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ η Παρτιζάν

Κοινοποίηση:
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ επιχειρεί να πετύχε η Παρτιζαν.
Λίγες μόνο ώρες μετά το χαμένο ντέρμπι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα η Παρτιζάν κοιτάζει ήδη την επόμενη ημέρα κι αυτή συνδέεται άμεσα με το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Ο Αμερικάνος γκαρντ με ελληνικό διαβατήριο είχε δεχθεί κρούση από τους Σέρβους και το καλοκαίρι όμως τότε προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του για τους Ντάλας Μάβερικς.
Με βάση τα όσα επικαλείται το «Sportal.rs» άνθρωποι της Παρτιζάν επικοινώνησαν εκ νέου με τον 26χρονο διεθνή γκαρντ προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως η περίπτωσή του δεν είναι απλή, αφού έχει two way contract, που σημαίνει ότι ο παίκτης αγωνίζεται μεταξύ αναπτυξιακού πρωταθλήματος και ΝΒΑ.
Το Ντάλας δε φαίνεται να τον υπολογίζει και πολύ αφού έχει αγωνιστεί σε μόλις έναν αγώνα με τους Μάβερικς και στη συνέχεια μεταπήδησε στη G League. Ο Ντόρσεϊ πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στους Γκρίζλις έχοντας 9 πόντους και δύο ριμπάουντ σε τέσσερα λεπτά συμμετοχής. Στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες έκανε career high σημειώνοντας 47 πόντους με 16/27 δίποντα.

Ο Ντόρσεϊ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ατλάντα και Μέμφις έχοντας σε 104 αγώνες μέσο όρο 6.7 πόντους. Το 2019 έκανε το ευρωπαϊκό βήμα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι βρέθηκε με την εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ.

Στην καλύτερή του εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους ο Τάυλερ είχε καταφέρει να σημειώσει 32 πόντους στον περσινό αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: