Χωρίς νερό από το πρωί περιοχές στο Λεκανοπέδιο Αττικής – Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ

Κοινοποίηση:
ΣΔΣΔ

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης παρουσιάστηκαν σήμερα σε διάφορες περιοχές στο Λεκανοπέδιο Αττικής, με πολίτες να διαμαρτύρονται διαδικτυακά πως για αρκετές ώρες όχι μόνο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ, αλλά δεν μπορούσαν καν να επικοινωνήσουν με τις βλάβες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε νωρίτερα σήμερα το dikaiologitika.gr,  υπήρξαν αναφορές πολιτών στα social media για διακοπές της υδροδότησης που ξεκίνησαν από τις 11 το πρωί, δίχως να έχει υπάρξει πρότερη ενημέρωση, με τις εν λόγω διακοπές να καταγράφονται σε τμήματα περιοχών όπως ο Νέος Κόσμος, η Νέα Σμύρνη, ο Άγιος Δημήτριος, η Δάφνη, η Καλλιθέα και το Αιγάλεω.

Μάλιστα, λόγω εκτενούς επισκεψιμότητας, η ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ και η ενότητα για τις βλάβες για αρκετές ώρες δεν λειτουργούσε κανονικά, ενώ, από όσα κατάγγειλαν οι πολίτες, εκτός λειτουργίας ήταν και το 1022, το τετραψήφιο νούμερο της δημόσιας υπηρεσίας για τις βλάβες.

Τελικά, πριν από δύο περίπου ώρες, η ΕΥΔΑΠ ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media ότι υπήρξε δυσλειτουργία σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης, αλλά το πρόβλημα αποκαθίσταται και ήδη το νερό επανέρχεται σε πολλές περιοχές. «Σας ενημερώνουμε ότι η υδροδότηση στις περιοχές Αθήνα, Ν. Κόσμο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο επανέρχεται σταδιακά, μετά την άμεση αποκατάσταση προβλήματος δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η ΕΥΔΑΠ στην ανάρτησή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: