Χωρίς Τζούριτσιτς και Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο

Κοινοποίηση:
ΠΣΟ - Τζούριτσιτς

Στο Κορωπί για προπόνηση βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (15/12) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Oι παίκτες του «τριφυλλιού» που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο τελευταίο, όπως αποδείχθηκε, ευρωπαϊκό ματς της σεζόν απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται το Σάββατο να ανακοινώσει την αποστολή για το ματς του Περιστερίου, ωστόσο θα μετρήσει συγκεκριμένες απώλειες. Συγκεκριμένα, πλην των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που απουσιάζουν καιρό, εξαιτίας τραυματισμού, εκτός θα είναι ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του για το οίδημα στη γάμπα, αλλά και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από ίωση.
Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει και στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος αναμένεται να εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών στο συγκεκριμένο ματς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: