Χωρίς Σπόραρ και Ζέκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
Αντράζ Σπόραρ - ΠΑΟ

Την προετοιμασία του για το κομβικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, θέλοντας να μειώσουν εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και να μπουν στο κόλπο του τίτλου.
Ο Φατίχ Τερίμ στην αυριανή αναμέτρηση δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σπόραρ, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στους Θεσσαλονικείς και προληπτικά δεν θα αγωνιστεί λόγω χτυπήματος στο κεφάλι.
Επίσης, εκτός είναι ο τιμωρημένος Παλάσιος και ο Σένκεφελντ που έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Ζέκα, Ούγκο, Αϊτόρ, όπως και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.
Το Δελτίο Τύπου της προπόνησης:
Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (3/4, 21:00).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και τελειώματα. Θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ ο Σπόραρ έμεινε εκτός προπόνησης προληπτικά, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.
Ο Παλάσιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την αποβολή του στον προηγούμενο αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: