Χυδαία επίθεση σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Άθεο σκουλήκι θα…»

Κοινοποίηση:
mpimpilas-768x504

Γιατί επιτέθηκαν στον Σπύρο Μπιμπίλα;

Αποφασισμένος να πάει στα δικαστήρια αυτούς που τον κρίνουν χυδαία και τον συκοφαντούν στο διαδίκτυο είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αυτή την φορά αφορμή για να μπει στο στόχαστρο ήταν η μάσκα που φορούσε ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της κινητοποίησης των ηθοποιών στο Σύνταγμα.

Τα σχόλια; Αρκούντως αιχμηρά. Δείτε πως τον χαρακτήρισαν και πως αντέδρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτοί που λέει ο Μπιμπίλας ότι βγάζουν προς τα έξω την εσωτερική τους ασθένεια, τουλάχιστον δεν έχουν την ασθένεια του πισινού τους από την οποία πάσχει ο ίδιος. Φοβερή και δαπανηρή ασθένεια που δεν περνάει με τίποτα.

  2. Πάντως οι ως άνω αναρτήσεις δεν είναι ποινικό αδίκημα! Πως θα τους ασκήσει διώξεις ο εισαγγελέας; ακόμα και κολλητός του/της μπίμπιλα να είναι δεν θα μπορέσει να του κάνει το χατήρι! Αντιθέτως αν ο εισαγγελέας ξέρει και εφαρμόζει τους νόμους, μόλις δει τι λέει ο ίδιος θα του ασκήσει αυτουνού ποινικές διώξεις!!! Αλλά, πες μου, που να βρεθεί, στην Ελλάδα, τέτοιος εισαγγελέας……

  3. Αυτός ο ομοφυλόφιλος για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη όπως θα λέπρεπεπ κανονικά κάποτε παρακαλούσε για βοήθεια. Όταν την πήρε άρχισε να βγάζει και γλώσσα και βρίζει τα θεια και να προκαλεί.
    Ούτε δεκάρα σε αυτόν ούτε σε κανέναν καλιτέχνη . Μπορούν να πάνε να δουλέψουν σαν εργάτες στην γη που έχουμε και έλλειψη ώστε επιτέλους να παράξουν και αυτοί κάτι.

  4. Η ελληνική δημοσιογραφία που έχει καταντήσει κάτι σαν βόθρος με Δημοσιογραφικά λύματα θα ασχοληθεί κάποια στιγμή και με έναν φυσιολογικό άνθρωπο?

  5. Η Μπιμπίλα μπορεί άνετα να βρίζει τα θεία και τους χριστιανούς (είπε πως η βάφτιση είναι εγκληματική βίαιη πράξη, άρα εγκληματίες και οι γονείς) αλλά όταν έχει ανάλογη αντιμετώπιση, που του αξίζει, τότε απαιτεί σεβασμό και τιμωρία. Ό,τι έσπειρε θερίζει, ας κλείσει το βρωμόστομα του και όταν μάθει να σέβεται ίσως να τον σεβαστούμε και εμείς.

    1. Ο όρος ,” εγκληματική” είναι λίγος.
      Με το ζόρι χριστιανός πριν μεγαλώσεις
      και καταλάβεις τι σου γίνεται.
      Ευτυχώς αλλάζουν τα πράγματα , αργά αλλά
      σταθερά αλλάζουν.
      Και αυτό το περίφημο παραμύθι ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι Χριστιανοί,
      κάποτε πρέπει σταματήσει.
      Αν ρωτήσεις 10 Έλληνες θα σου πουν τι πιστεύουν , 3 θα σου πουν ότι πιστεύουν
      πραγματικά , 3 ότι πιστεύουν με ένα
      δικό τους τρόπο ( Χριστιανοί γιαλατζι)
      και 3 – 4 ότι δεν ασχολούνται η ότι είναι άθεοι
      Όσο η επιστήμη προχωρά κανένα άγιο φως και καμιά ιερά συνδονη δε μπορεί να σταθεί.

      1. Τι ζόρι τραβάς; είσαι ελεύθερος να αρνηθείς το βάπτισμά σου και να πιστέψεις όπου θέλεις.Τα υπόλοιπα άστα είναι ανώτερα μαθηματικά.

      2. oι αληθινοι χριστιανοι ειναι πολύ πιο κατω από το 30%

Comments are closed.