Χρυσοχοΐδης: Περνούν οι αστυνομικοί και χειροκροτά ο κόσμος!

Κοινοποίηση:
xrysoxoidhs

Τα περιστατικά αστυνομικής βίας που έχουν καταγραφεί σε βάρος πολιτών όσο είναι Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιχείρησε να διαψεύσει σχεδόν στην πλειονότητά τους, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκάλεσε θυμηδία όταν το πήγε ένα βήμα παραπέρα και ανέφερε πως σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας «περνούν αστυνομικοί και χειροκροτά ο κόσμος»!

Ο Υπουργός, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση 68 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι οι πολίτες του λένε «επιτέλους έχουμε κράτους» και πρόσθεσε ότι η ασφάλεια αποτελεί πυλώνα δικαίου για την κυβέρνηση, οδηγεί την ΕΛΑΣ στην αποστολή της και δεν ανέχεται τις υπερβάσεις της.

Σχολιάζοντας τα περιστατικά ακραίας αστυνομικής βίας που κατήγγειλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην επερώτησή τους, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τα διέψευσε σχεδόν όλα λέγοντας χαρακτηριστικά: «πλέον δεν έχουμε fake news αλλά fake stories, σενάρια ολόκληρα, που σκαρφίζονται ορισμένοι»… «Από τα 11 περιστατικά που αναφέρονται μόνο σε δύο έχουμε περιστατικά υπέρβασης και αυτά ελέγχονται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: