«Χρυσοί» οι ΟΠΑΠ Champions Χρήστου, Τριβυζάς και Δόση – Σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης

Κοινοποίηση:
3

Χρυσές επιτυχίες για τους ΟΠΑΠ Champions:  Χρήστου, Τριβυζάς και Δόση πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης

Ιστορία με «χρυσά γράμματα» έγραψε η ομάδα των ΟΠΑΠ Champions στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης. Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Παναγιώτα Δόση αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στα αγωνίσματά τους, έχοντας την υποστήριξη του χορηγικού προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Τρία χρυσά για τον Χρήστου με το βλέμμα στο Τόκιο

Ο Απόστολος Χρήστου πρωταγωνίστησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, κερδίζοντας τρία χρυσά μετάλλια. Κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50, 100 και 200 μέτρα ύπτιο. Μάλιστα, για ακόμη μία φορά κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ με χρόνο 53.23 στα 100 μέτρα, το οποίο παράλληλα αποτελεί επιβεβαίωση του ορίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αλλά και την πέμπτη καλύτερη επίδοση παγκοσμίως για εφέτος. 

2 1

Παρέμεινε στην κορυφή ο Τριβυζάς

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς έγινε «χρυσός» για ακόμη μία φορά, κατακτώντας την πρώτη θέση στον αγώνα 200 μέτρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, στην Πάτρα. Ο πρωταθλητής ΟΠΑΠ Champion, πέτυχε χρόνο 20.92’, διατηρώντας τον τίτλο για τρίτη συνεχή χρονιά.

4

Πρωτιά στο Άλμα εις Ύψος για τη Δόση

Πρωταθλήτρια Ελλάδας γυναικών στο Άλμα εις Ύψος αναδείχθηκε η Παναγιώτα Δόση, η οποία διαγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου. Πέρασε το 1,85 μ. με την δεύτερη προσπάθεια, καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

6 5

 Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών 

Το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, υποστηρίζοντας συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των ΟΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: