Χριστίνα Σούζη: «Έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» – Πώς την απεγκλώβισε παλαίμαχος τερματοφύλακας

Κοινοποίηση:
FF

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, το απόγευμα της Τετάρτης (7/6). Κινούμενη με το όχημά της στη λεωφόρο Κηφισίας έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ανατράπηκε. Η ίδια τραυματίστηκε αρκετά και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο πλέον να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας της.

Το τροχαίο ήταν σφοδρό και η κ. Σούζη τα πρώτα λεπτά ήταν εγκλωβισμένη στο όχημά της. Στο σημείο έτυχε να βρίσκεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βοήθησε στο να βγει από το αυτοκίνητό της η κ. Σούζη. Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντίνου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star για το πώς απεγκλωβίστηκε η Χριστίνα Σούζη από το αυτοκίνητο μετά το τροχαίο ατύχημα.

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο, με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από εμένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα, ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια φανάρια του Παραδείσου. Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μια κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μία κουβέντα, της είπα μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε», είπε ο κ. Κωνσταντίνου και πρόσθεσε:

«Τα έχω χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη, λέω μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε. Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ, προσπαθούσα να τη συνεφέρω να δω μην έχει πανικοβληθεί. Δεν έχω καταλάβει πως έγινε γιατί ήταν ακριβώς από πίσω μου. Ούτε η ίδια κατάλαβε, μας έλεγε ‘μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;’».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη προσέκρουσε σε κράσπεδο με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Αφού σύρθηκε με τον ουρανό για λίγα μέτρα στο οδόστρωμα της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου σταμάτησε σε άλλο προπορευόμενο όχημα. Το θετικό ήταν ότι δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κινδυνος θανατος τα ζομπι τα μπολιασμενα.Καλα που δε χτυπησε και κανενα αλλο αυτοκινητο.

  2. Μόνιμα χαζογελάει με το στόμα ανοικτό έβγαλε και τα παπούτσια της και έδειχνε τον καιρό όπως στο BBC τους αντιγράφει . Μια υποβάθμιση της ζωής παντού και συνέχεια για να γίνει τρόπος ζωής με αυτά τα άτομα.

  3. ΕΤΡΕΧΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ…….. ΔΕΝ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

  4. Δως της ένα αυτοκίνητο της προκοπής ρε Αφραγκούζε.

Comments are closed.