Χριστέ μου. Πανελίστρια της Μενεγάκη με ξεχειλωμένο μπούστο και μπράτσο «αναλύει» τους άνδρες.

Κοινοποίηση:
nansi-1-e1552901287355

Tην βλέπουμε κάθε μεσημέρι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς μοιράζεται «άκυρα» στιγμιότυπα από την καθημερινότητα εντός και εκτός δουλειάς.

Η «ευτραφούλα» Νάνσυ Παραδεισάνου-δεν σου χουν πεί αγάπη μου πώς όταν έχεις μπρατσάκι-φάβα δεν φοράς τιράντα;- ποζάρει με κόκκινο φόρεμα, ξεχειλωμένο μπρατσάκι και ντεκολτέ, πίνοντας το ποτό της, ενώ προσπαθεί να «αναλύσει» τους άνδρες:

«Τελευταία εχει πέσει πολλή συζήτηση με τις φίλες μου για τους άντρες. Αλλά πολλή συζήτηση, ανάλυση και μαζεμένες απογοητεύσεις. Και σκεφτομουν οτι τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί εμείς τα κάνουμε πολύ σοβαρά όλα στο μυαλό μας. Τους έχουμε αναγάγει τους άντρες σε κατι φοβερά δύσκολο, αινιγματικό, απροσπέλαστο και ειδικού χειρισμού. Αυτο ξέρεις γιατί συμβαίνει; Γιατί δύσκολες, αινιγματικές, απροσπέλαστες και ειδικού χειρισμού είμαστε εμείς. Σκεφτόμαστε τις δικές μας κινήσεις και πράξεις σε θεωρητικό επίπεδο, τα συζητάμε με τις λάθος φίλες/ γνωστές μας, βγάζουμε λάθος συμπεράσματα και ξεκινάει το μπέρδεμα. Τα πράγματα ειναι απλα, τα σημάδια που σου δείχνει ή δε σου δείχνει κάποιος, ειναι ακόμα πιο απλά -τα αγόρια είναι πολύ πιο εκφραστικά, όχι σαν εμάς που λιώνουμε για τον άλλον και μόλις τον δούμε κάνουμε σαν να ειναι αόρατος (κάτι φίλες μου, εγώ δεν ξερω). Το πρόβλημα ξεκινά απο τη στιγμή που αρνείσαι να δεις τα σημάδια. Παραδείγματος χάριν: Σε θυμάται μια στο τόσο; Δεν το κανει για να σου δώσει χρόνο. Υπάρχουν κι άλλες στη ζωή του. Δε σου προτείνει να βγείτε αλλά ειναι φιλικός όταν σε συναντά; Σε συμπαθεί αλλά: 1) μόνο σε συμπαθεί ή 2) δεν του έχεις δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει. Συμπέρασμα: εσυ θα διεκδικείς αυτόν που θέλει η καρδούλα σου. Θα τον παίρνεις τηλέφωνο, θα του δείχνεις ενδιαφέρον, θα επιδιώκεις να βρίσκεστε και τα συναφή. Αλλά τοσο όσο. Και μη χάνεις το χρόνο σου. Αν δεις οτι δεν προχωράει, πας παρακάτω. Σιγά το κελεπούρι που εχασες. Το παιδί ή ειναι βλαμμενο αν δε βλέπει πόσο ωραία θα περάσει μαζι σου ή δε βλέπει γενικως, λόγω του έρωτας του με κάποια άλλη. Για τέτοια είμαστε;; Να τον χαίρεται η «άλλη» και thank you, next. (Η φωτό είναι χθεσινοβραδινή. Θα λέγαμε #aboutlastnight».

Αλήθεια τώρα βρε κοπέλια… με μούδιασε η ανάλυση σου…

nansi-1-1

nansy-2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: