“Χρηματίζεται” από τους εφοπλιστές, ο εξαφανισμένος. Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος στον ΕΟΤ. Σε ποιον λογοδοτεί; Και η Γκάγκα με τα… δώρα της!

Κοινοποίηση:
banner-diaygeia

Και η Deloitte Greece Foundation στηρίζει… Στυλιανίδη!

Ρε παιδιά, τι γίνεται; Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η κυβέρνηση με τις περισσότερες… δωρεές! Όχι, δεν τις κάνει, τις παίρνει! Μιλάμε για λεφτά που δίνουν διάφορα ιδρύματα για ανάγκες αυτού του δύσμοιρου κράτους που είναι στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας, βγάζοντας στον αφρό τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στα κρατικές δομές και όχι μόνο.

Όποιος μπει και δει τις δωρεές στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης του Χρήστου Στυλιανίδη, θα… φρίξει! Μιλάμε για το… χρήμα!

Η τελευταία δωρεά ήρθε από την γνωστή σε όλους «Deloitte Greece Foundation», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που όπως αναφέρει στο site, ενισχύει τους πολίτες (!)που έχουν περισσότερη ανάγκη στην ελληνική κοινωνία με βάση τους παρακάτω  πυλώνες:

α. της εκπαίδευσης/παιδείας,

β. του πολιτισμού,

γ. του περιβάλλοντος και

δ. των έκτακτων αναγκών και συνθηκών που προκύπτουν ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Λοιπόν, διαβάστε την τελευταία απόφαση με υπογραφή Στυλιανίδη. Για να καταλάβετε πώς πηγαίνουμε ως κράτος: «Εγκρίνεται η από 17.10.2022 σύμβαση δωρεάς ενός (01) υδροφόρου πυροσβεστικού οχήματος ελαφρού τύπου (4×4) χωρητικότητας 500L νερού με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα, ΤΕΜΑΞ τύπου SM-500 σε όχημα Mitsubishi L200  4×4 Invite Club Cab αξίας σαράντα επτά χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ(47.900,00€) χωρίς Φ.Π.Α. μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος (ως δωρεοδόχου) και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Deloitte  Greece Foundation» (ως δωρήτριας).

Καλορίζικο!

stylianidis_

 

 Που τα βρίσκει τα λεφτά ο Φραγκάκης; Σε ποιον λογοδοτεί;

Καλά, εκεί στον ΕΟΤ, τι συμβαίνει; Σχεδόν κάθε ημέρα, δίνονται για διάφορους… λόγους, χιλιάδες ευρώ. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Σε ποιον τελικά λογοδοτεί ο διευθύνων Φραγκάκης; Ποιος τελικά τον ελέγχει; Όσα αποφασίζει, έχουν την έγκριση του Δ.Σ.;

Μετά τα 93.000 ευρώ που έδωσε για την συναυλία στο ΟΑΚΑ, με Αργυρό και 50 Cent, ήρθε ακόμα μια απόφαση με χιλιάδες ευρώ. Για την οικονομική ενίσχυση του… μαραθώνιου της Αθήνας! Διαβάστε την απόφαση και βγάλτε χρήσιμα συμπεράσματα: «Εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ποσού €68.200,00 (ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ) που αφορά Οικονομική συμμετοχή του ΕΟΤ  στο πλαίσιο της υποβληθείσας πρότασης συνεργασίας έτους 2022 για την προβολή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας  (Κλασσικός Μαραθώνιος Αθήνας 13/11/2022) και παράλληλων εκδηλώσεων. Η ανωτέρω δέσμευση θα γίνει σε βάρος της πίστωσης του(ων) Κ.Α.Ε.: ΚΑΕ 949115 ‘2012ΣΕ01100000 Διαφήμιση προβολή τουρ/κών προγραμ.’ ποσό €68.200,00 οικ. έτους 2022…».

eot_

 

Και η Γκάγκα με τα… δώρα της!

Η Μίνα η Γκάγκα, εννοείται ότι δεν έχει προσφέρει τίποτα στο χώρο της Υγείας. Εννοείται επίσης ότι παραμένει στη θέση της αφού είναι αγαπητή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εάν ρωτάτε, πάντως, τι κάνει, απαντάμε ότι έχει βαρεθεί να υπογράφει… δωρεές για τα νοσοκομεία, από πλούσια Ιδρύματα.

Χωρίς άλλα λόγια, καμαρώστε την υπογραφή της: «Την έγκριση της από 23-09-2022 σύμβασης δωρεάς μεταξύ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΑΘΗΝΩΝ  «ΑΓΙΟΣ  ΣΑΒΒΑΣ»,  ως  δωρεοδόχου  και του Ιδρύματος «ΑΝΤΩΝΙΟΣ  &  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ» ως  δωρητή, με αντικείμενο την παροχή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα  ενός σύγχρονου  συστήματος αυτόματης  σταδιακής  κατάψυξης  τύπου  «the Cryogenic MDF-C2156VAN- PEUltraLow Temperature Freezer- 150οC της εταιρείας PANASONIC (Phcbi) για την κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου. Το  ύψος  της δωρεάς  ανέρχεται στο  ποσό  των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€),μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.».

Λεφτά… υπάρχουν!

gkagka_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γι’ αυτό, όπως αποκάλυψε ο κύριος Αντωνιάδης, το Άγιος Σάββας μετατρέπεται σε νοσομομείο όπου εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του θανάτου;

Comments are closed.