Χθες που εγκλωβίστηκε ο κόσμος μέσα στο κρύο πού ήταν τα οχήματα κ. Στυλιανίδη; Αμάξια της πολιτικής προστασίας στους οδηγούς που παράτησαν τα δικά τους

Κοινοποίηση:
attiki

Οχήματα της Πολιτικής Προστασίας θα είναι διαθέσιμα από σήμερα και για όσες μέρες χρειαστεί στους οδηγούς στο Δαχτυλίδι στη Λ. Κηφισίας για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.

Πρόκειται για οχήματα, τύπου μίνι-λεωφορεία, τα οποία θα βρίσκονται στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα θα είναι στη διάθεση των οδηγών ώστε να τους μεταφέρουν για να ανακτήσουν τα οχήματά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η σωστή είδηση είναι ότι : Έχει αναλάβει ο Στρατός και απο αύριο θα είναι διαθέσιμα φορτηγά τα οποία θα μαζεύουν πολιτικούς τους οποίους θα οδηγούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης..

  2. Θέλανε νεκρούς Στέφανε δεν τους βγήκε.ο.στρατος γιατί δεν ενεργοποίηθηκε από τις 3 το μεσημέρι έπρεπε να πέσει το σκοτάδι για να γίνει πανικός και πιο ζωντανό το θέαμα?διψάνε για ανθρώπινη ζωή….οι Έλληνες αν δεν ψηφίσουν έστω και τώρα εθνικά να ξέρουν ότι έρχεται κόκκινη χούντα και η Ελλάδα θα φτιάξει το 2027..όσο και να βρίζουν πάλι τα ίδια …κοιτάζετε μην βγει μάνας Άνδρουλακης με ΣΥΡΙΖΑ και γελάει ο κόσμος με χούντα!!!….υπάρχει πολύ σαπιλα στη στην Ελλάδα κ@λολαος είμαστε.πως δεν έστειλε εμβόλια χθες στην Αττική οδό να γελάνε και οι πέτρες.μπορει να τους πει οποίος δεν έχει ποιστοποιητικο δεν θα πάρει 2000 ευρώ.Αρα η ανθρώπινη ζωή έχει αξία 2000 ευρώ.Ελληνα έρχονται χειρότερα εμείς τα λέμε πολλά χρόνια πριν και μας λέγατε φασιστες άλλαξε μυαλά μας λέγατε…τώρα θα το φάμε όλοι καλά και οποίος επιβίωση.Φαπα και καληνύχτα για μια ακόμα φορά Ελλάδα ρεζίλι γίναμε.

Comments are closed.