Χειροπέδες! Έπιασαν τον Αλβανό που μαχαίρωσε τον περιπτερά στην Αταλάντη

Κοινοποίηση:
police 1

Σε ορεινή περιοχή της Άγναντης κρυβόταν ο 31χρονος…

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε κεντρικό περίπτερο στην Αταλάντη το βράδυ της Παρασκευής (26/6).

Πρόκειται για 31χρονο Αλβανό, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των Αστυνομικών πολύ γρήγορα μετά τη δολοφονικές μαχαιριές σε βάρος του 66χρονου περιπτερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 31χρονος κρυβόταν όλες αυτές τις μέρες προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη και βρήκε καταφύγιο στα βουνά. Τις τελευταίες ώρες το κρησφύγετό του ήταν στην Άγναντη του Δήμου Καμένων Βούρλων, όπου και συνελήφθη σήμερα λίγο πριν τις 3:30’ μμ, από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Οι πληροφορίες θέλουν να είχε πάνω του δύο μαχαίρια.

Ο 31χρονος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής είχε εισβάλει στο περίπτερο που διατηρεί 66χρονος επί της κεντρικής οδού Εθνικής Αντιστάσεως και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και στην πλάτη στον άτυχο περιπτερά.

Το κίνητρό του αρχικά καταγράφηκε ότι ήταν η ληστεία, ωστόσο κανείς δεν αποκλείει να υπάρχουν και άλλοι λόγοι, καθώς ο 31χρονος φέρεται να είναι μπλεγμένος σε αρκετές ύποπτες υποθέσεις.

Την ίδια ώρα το θύμα του, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας φέροντας σοβαρά τραύματα κυρίως στο λαιμό, ωστόσο η κλινική του εικόνα έδειξε να διαφεύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς:

Συνελήφθη αλλοδαπός, σήμερα (29-06-2020) το μεσημέρι στην περιοχή Άγναντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, διότι όπως διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη χώρα μας, ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές Αποφάσεις, για παραβάσεις νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, είχε ταυτοποιηθεί για την πρόκληση σωματικών βλαβών, με τη χρήση μαχαιριού, σε βάρος ημεδαπού ιδιοκτήτη περιπτέρου στην Αταλάντη Φθιώτιδας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (26-06-2020), μετά από απόπειρα ληστείας.

Από τους αστυνομικούς είχε βρεθεί και κατασχεθεί το όπλο του εγκλήματος (μαχαίρι).

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της απόπειρας ληστείας, καθώς και των παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς ομολόγησε τις αποδιδόμενες σε αυτόν εγκληματικές πράξεις, κίνητρο των οποίων ήταν η διάπραξη ληστείας σε βάρος του θύματος.

Ο παθών παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: