Χείμαρρος ο Μόρφου! Έσπασε την σιωπή του για τον πόλεμο που δέχτηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΟΡΦΟΥ

Τα λόγια είναι περιττά. Τέτοιους Ιεράρχες έχει ανάγκη η Ελλάς!

Καθηλωτικός!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΜΑΣΩΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ. Ο ΒΟΘΡΟΣ. ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ..ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ.ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

  2. Που ήταν τόσο καιρό άκου έσπασε τη σιωπή του ….αχαχα ανέκδοτο….. μόνο που ο Χριστός δεν τους έμαθε στα δύσκολα να εγκαταλείπουν και να σιωπούν αλλά να μάχονται και να αγωνίζονται….. Που ήσουν τόσο καιρό που σε είχαμε ανάγκη…..όχι μόνο εσένα όλους σας που έχετε αράξει στη βολεψη σας και εμείς θαλασσοδερνουμε άκου έσπασε τη σιωπή του ….. αλοιμονο μας αν ο Ιησούς Χριστός έκανε σιωπή όταν τον χρειάζονταν οι μαθητές του ή Αλοιμονο αν οι μεγάλοι Άγιοι ιεράρχες έκαναν σιωπή απέναντι στις αιρέσεις και στα ανιερα νομοθετήματα Αλοιμονο ….. ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριται κάτι ήξερε που το έλεγε…..

  3. δε θα του βγει σε καλό που έσπασε την σιωπή του

  4. Ο μοναδικός Έλλην Ιεράρχης… Άξιος!!

  5. Ο Μόρφου είναι από τους ελάχιστους άξιους σεβασμού Πατέρες της Εκκλησίας μας!👍🇬🇷

  6. Καμία εκπληξη, η ηγεσία της εκκλησίας είναι προδοτική και σε άλλα θέματα, έχουν περιουσίες και οι μητροπόλεις τσεπώσαν χρήμα για την πανδημία. Τσομπάνηδες είναι και αυτοί που θέλουν τα πρόβατα στο μαντρι αλλά σιγά σιγα τελειώνουν, όλο και λιγότεροι τους πιστεύουν, ειδικά μετά το ξεβράκωμα τους με την “πανδημία”.

  7. Δηλαδή τον διέταξαν να σκάσει και να μην αμφισβητεί την κοσμική εξουσία.

Comments are closed.