Χαϊδάρι: Αλβανός κουρέας συνελήφθη για κάνναβη – Τον “έδωσε” η σύζυγός του

Κοινοποίηση:
Αστυνομικό

Ένα επεισόδιο μεταξύ ενός ζευγαριού στο Χαϊδάρι , προκάλεσε την σύλληψη του άνδρα για κατοχή ναρκωτικών, καθώς η σύζυγός του κατά την προσαγωγή τους, ανέφερε στους αστυνομικούς πως έκρυβε ποσότητα κάνναβης στο σπίτι!

Στις 18:00 το απόγευμα της περιπολικό της Άμεσης Δράσης, κλήθηκε να επιληφθεί για επεισόδιο μεταξύ ενός κουρέα και ενός άλλου άνδρα. Φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την εμπλοκή και δυο γυναικών οι οποίες ήταν η σύζυγος και η πεθερά του κουρέα, όλοι Αλβανικής υπηκοότητας.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση σχετικά με τις συνθήκες της διένεξης, ζήτησαν από όλους τους εμπλεκόμενους να τους ακολουθήσουν στο τμήμα.

Τότε η σύζυγος του κουρέα σε έξαλλη κατάσταση, ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο άντρας της, είχε πάει στο σπίτι ποσότητα ναρκωτικών την οποία της ζήτησε να του φυλάει.

Μάλιστα τους είπε να πάνε σπίτι για να τους την παραδώσει, όπως και έγινε! Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης, αμέσως μετά την παραλαβή της κάνναβης, βάρους 155 γραμμαρίων, προχώρησαν στην σύλληψη του άνδρα για κατοχή ναρκωτικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Comments are closed.