Χατζηνίκο πλέρω πρώτα τα χρέη και μετά να ζητάς λεφτά από το κράτος, αρχιφεσατζή. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΛΕΙΦΤΗ

Κοινοποίηση:
6B332FDA-FC89-4D58-B6B1-88077F676290

Κι όμως υπάρχουν εκδοτικές επιχειρήσεις που καταθέτουν δημόσια (και δεν ντρέπονται) το παράλογο αίτημα του δικαιώματος σε κρατική επιχορήγηση και σε εκδοτικές εταιρείες που δεν διαθέτουν ασφαλιστή και φορολογική ενημερότητα.

Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει σ αυτή την κρίσιμη περίοδο τις εφημερίδες, υπήρξε δημοσίευμα χθες στην εφημερίδα «Δημοκρατία» του Ιωάννη Φιλιππάκη, στο οποίο μεταξύ των άλλων προβάλει το επιχείρημα, οτι θα πρέπει να ενταχθούν στη ρύθμιση και επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν φορολογική και Ασφαλιστικη ενημερότητα.

Και επειδή τίθεται από την εφημερίδα του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, θα ειχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον και η άποψη επί του θέματος και του προέδρου της ΕΙΗΕΑ Νίκου Χατζηνικολαου.

Αν θεωρεί λογικό, μια επιχείρηση που δεν διαθέτει Ασφαλιστικη και φορολογική ενημερότητα, να μπορεί να λαμβάνει απευθείας χρήματα απο το ελληνικο δημόσιο και όχι αυτά να πηγαίνουν απευθείας στις οφειλές που εχει προς τα ταμεία και την εφορία;

Είναι αυτονόητο οτι ο πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ δεν συντάσσεται με τις παράλογες φωνές όσων, κατηγορούν το κράτος, γιατί δεν ανοίγει παράθυρα στην παρανομία.

πηγή: media.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: