Χαρούμενη «νότα» τα εγκαίνια της παιδικής χαράς στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

Κοινοποίηση:
ΞΑΝΘΗ

Χαρούμενες φωνούλες και παιδιά χαμόγελα, «γέμισε» η παιδική χαρά της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη, όπου και πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» που σήμανε την λειτουργία της.

Την «κορδέλα» έκοψαν από κοινού ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ κ. Μάριος Τσάκας, καθώς η αποκατάστασή της, έγινε με χορηγία της εταιρείας Φυσικού Αερίου, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Οι δύο άνδρες, συνοδευόμενοι από σύσσωμη την διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, συνομίλησαν με τους…μικρούς Ξανθιώτες, ακούγοντας μάλιστα και «προτάσεις» για τα όσα εκείνοι θέλουν να δουν στην πόλη. Τα παιδιά πήραν και δώρα καπελάκια και μπαλάκια, με τα χρώματα και το διακριτικό σήμα της ΔΕΔΑ.

Μιλώντας, με αφορμή τα εγκαίνια στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Τσάκας έκανε λόγο για μια ευχάριστη εικόνα, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των έργων της εγκατάστασης του Φυσικού Αερίου στην πόλη της Ξάνθης (αλλά και σε όλη την ΠΑΜΘ), στην συνεργασία της εταιρείας με τον Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια ΑΜΘ, στο χρονοδιάγραμμα της αεριοδότησης αλλά και στην εκδήλωση ενδιαφέροντος των Ξανθιωτών, την οποία και χαρακτήρισε «σημαντικό, δεδομένων των συνθηκών».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ξάνθης, αναφέρθηκε στα «δύο συν ένα κέρδη», από την συνεργασία του Δήμου Ξάνθης με την ΔΕΔΑ, ευχόμενος να συνεχίσει η εταιρεία να αναδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: