Χαρδαλιάς: Οι εκκλησίες θα είναι κλειστές για τους πιστούς

Κοινοποίηση:
xardalias3

Οι εκκλησίες θα είναι κλειστές για τους πιστούς ξεκαθάρισε στην ημερήσια ενημέρωση του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.


Η Εκκλησία έχει δώσει κατευθύνσεις προς τους πιστούς και όπως τόνισε ο εκπρόσωπός της, Μητροπολίτης Ναυπάκτου, οι ιεροί ναοί θα είναι ανοικτοί μόνο συγκεκριμένες ώρες για τους ιερείς και το απαραίτητο προσωπικό και θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς, δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Για τους άπιστους πιο είναι το πλάνο ρε αλάνι;

  2. Διωξτε τους λαθρομεταναστες…..ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ…ΤΕΡΜΑ ..ΖΩΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ….ΖΩΑ ΟΙ. ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ …ΖΩΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ……ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΥΠΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ………..ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ…..

  3. Αν ψάξετε θα δείτε ότι ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ στην Ανακοίνωση της Ι.Σ. το ” θα μείνουν ανοικτές για τη συνέχιση των διοικητικών λειτουργιών των χώρων θρησκευτικής λατρείας ” και αφορά μόνο τους ιερείς και το αναγκαίο προσωπικό των ιερών ναών !

  4. ΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ???? ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ???? ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΥΛΟ ΕΜΕΤΙΚΟΣ!!!!

  5. ΘΑ ΦΩΝΑΞΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΝΑ

  6. …Είπε ο “στρατάρχης” Χαρδαλιάς με ύφος χιλίων καρδιναλίων!…

  7. Ρε καραγκιοζη Χαρδαλια…
    Εξω απ’τις τραπεζες γινεται χαμος απο κοσμο καθε μερα.
    Εκει γιατι δεν λες κατι;
    Σε πειραζει αν εχει κοσμο εξω απ’τις εκκλησιες κρατωντας (παντα) τις αποστασεις;
    Εγω θα παω εξω αο’την εκκλησια Μ.Παρασκευη…και ας με γραψουν.

  8. ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΒΛΗΜΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ……

  9. εγώ βλέπω τριγωνάκι το σηματάκι της πολιτικής προστασίας !

    ill…. confirmed !

Comments are closed.