“Χαρά το στήθος σου!!!”… Το σέξι ατύχημα στο GNTM… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gntm_1

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στην παραλία με αέρα και ενώ κρεμόντουσαν πάνω σε μια σιδερένια κατασκευή.

Ο λόγος για την Χαρά, που ενώ ανέβηκε στον τεράστιο τροχό προκειμένου να φωτογραφηθεί με τις haute couture δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, μας έδειξε τα πάντα!

Το πανέμορφο μοντέλο του GNTM, φορώντας το αέρινο διάφανο φόρεμα της και ενώ προσπαθούσε να φωτογραφηθεί σε σέξι πόζες, μας πρόσφερε απίστευτες εικόνες, όταν συνέβη κάτι που σίγουρα δεν ήθελε, καθώς εμφανίστηκε το στήθος της!

Στην συνέχεια, η Ζενεβιέβ μέσα σε πανικό αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια που παρακολουθούσαν την φωτογράφιση, άρχισαν να φωνάζουν: «Χαρά το στήθος σου!».

gntm_2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αχχαχαχαχααχαχχχαχ ολα τα αλλα ειναι καλυμενα χαχαχααχχχαχαα και το στηθος εξω……………. ετσι στηνονται οι επομενες γενειες ανεγκεφαλων ψηφοφορων στην ελλαδα…….απο επιδειξιες για λευτα και ταχα μου ντε φημη και αυτους που παρακαλοθουν απο τον καναπε χχαχααχαχχαχα life style pue a la grec xaxaxaaxxxa εεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεε γλεντια…………………….

Comments are closed.