Χανιά: Συνελήφθησαν μητέρα και γιος για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Κοινοποίηση:
ΧΑΝΙΑ

Μαζί με το γιο της «έσπρωχνε» ναρκωτικά σε χρήστες στα Χανιά μια γυναίκα που τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την «οικογενειακή επιχείρηση» η οποία φαίνεται ότι τους απέφερε πλούσια «μαύρα» κέρδη.
Μητέρα και γιος συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνα στο σπίτι τους στα Χανιά, αργά το βράδυ της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρήκαν 98,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 85 γραμμάρια κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και κατέσχεσαν μετρητά ύψους 7.220 ευρώ που προέρχονταν από τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χανίων, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κυκλοφορούσε με κάνναβη στην τσέπη του
«Φορτωμένος» με ναρκωτικά κυκλοφορούσε ένας Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε στα Χανιά από περιπολία αστυνομικών που τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο, το βράδυ της Πέμπτης.
Κατά τη σωματική έρευνα που του έκαναν, αρχές στην τσέπη του μία συσκευασία που περιείχε 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τον προσήγαν στην Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: