Χανιά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με εγκατάλειψη του διανομέα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη που συνέβη χθες Τετάρτη (19.4.2023) το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου, στα Χανιά της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, φαίνεται και σε αυτό το βίντεο καρέ καρέ πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά, αφού το φορτηγάκι πέφτει πάνω στο μηχανάκι του 56χρονου διανομέα χωρίς να κόψει ταχύτητα και μετά τρέπεται σε φυγή.

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο φαίνεται να σταματάει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με τον συνοδηγό να κατεβαίνει για να βοηθήσει τον διανομέα και τον οδηγό να καταδιώκει το φορτηγάκι. Μαζί του στην καταδίωξη συμμετέχει και ένα άλλο μηχανάκι.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 Στον ανακριτή το πρωί της Παρασκευής ο 46χρονος οδηγός του μίνι βαν

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Παρασκευή το μεσημέρι αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων ο 46χρονος οδηγός του φορτηγού για να απολογηθεί για τις πράξεις του, αφού συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το flashnews.gr, μεταξύ του κατηγορουμένου και του διανομέα υπήρχε προσωπική διαφορά και φαίνεται ότι το τροχαίο έγινε στοχευμένα και δεν ήταν απλό ατύχημα.

Ο 53χρονος διανομέας δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο από το τροχαίο υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: