Χαμός στο twitter με την επιτροπή “ΕΛΛΑΔΑ 2021” – Έστησαν σελίδα και μαζεύουν υπογραφές για την αποπομπή των μελών της .

Κοινοποίηση:
about-img

Πολλές είναι οι αντιδράσεις τελευταία με τις δημοσιεύσεις της επιτροπής “Ελλάδα 2021” και της Γιάννας Αγγελοπούλου. Ειδικά στο twitter πέφτει πολύ κράξιμο, ενώ έχει φτιαχτεί και μια σελίδα από ομάδα ανθρώπων στο twitter και μαζεύουν υπογραφές, ώστε να αποπεμφθούν ή να παραιτηθούν τα μέλη της επιτροπής. 

Μπαίνοντας κάποιος στη συγκεκριμένη σελίδα ellas2021.eu αντικρίζει  και το σχετικό κείμενο-επιστολή σε κάθε αρμόδιο(στη συγκεκριμένη περίπτωση στην Κυβέρνηση) που αναφέρει τα εξής :

Συνέλληνες,

Το 2021, συμπληρώνονται 200 χρόνια όχι μετά, αλλά ΑΠΟ την κήρυξη της Επανάστασης του 1821.

Είναι μια επέτειος ιδιαίτερης σημασίας, καθώς τούτο το κεφάλαιο της μακραίωνης ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, είναι γραμμένο στις καρδιές ΟΛΩΝ μας.
Πρόεδρος και η επιτροπή για τους επίσημους εορτασμούς, δεν ξέρουμε με τι κριτήρια επελέγησαν από την κυβέρνηση, ούτε τι είδους εκδηλώσεις και φιέστες τους ανατέθηκαν, ούτε σε ποιο κοινό απευθύνονται.
Ξέρουμε όμως ότι δεν σεβάστηκαν από την πρώτη στιγμή την ιερότητα και τους συμβολισμούς αυτής της επετείου, αρχίζοντας από την επιλογή του σήματος που παρά τις αντιδράσεις, ουδέποτε αποσύρθηκε.
Ούτε μνήμες χωριστές έχουμε, ούτε πατρίδα και ζωή διαφορετική, ούτε όνειρα αλλιώτικα.
Ούτε ανεχόμαστε από κανέναν, να διαστρέφει και να ευτελίζει γεγονότα και πρωταγωνιστές, φτάνοντας να μιλά ακόμα και για δικτατορία του Καποδίστρια.
Ούτε θα σωπάσουμε πλέον, αφού γίνεται ξεκάθαρο καθημερινά, ότι τόσον η κυρία που προΐσταται, όσο και οι λοιποί συμμέτοχοι, χρησιμοποιούν τις αρμοδιότητες που τους παραχωρήθηκαν στο όνομά μας, μα χωρίς κανενός μας την έγκριση,για να προκαλούν και να προσβάλουν με κάθε κίνηση και κάθε δημοσίευση τους, τόσο τη νοημοσύνη, όσο και τη συλλογική μας μνήμη και τιμή. Ως εκ τούτου:

Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε

είτε την άμεση παραίτηση,
είτε την άμεση αποπομπή τους

Σε κάθε περίπτωση την αποχή τους από κάθε εκδήλωση σχετική με την μεγάλη γιορτή του Ελληνικού λαού.
Γιατί είναι σαφές ότι ούτε με το λαό, ούτε με την ιστορία του έχουν την παραμικρή σχέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δαιμονοπουλου μάλλον την λένε και ίσως κάνει παρέα με την Ρεπούση.Μιας που τους την δίνουν οι Έλληνες της επαναστάσεως.Αν θέλεις να καταστρέψεις ένα έθνος,κτυπα το στην θρησκεία,τη γλώσσα και την ιστορία.Μαλλον αυτό είναι το”μότο”τους και το έβαλαν και κορνίζα στο σπίτι τους για να μην το ξεχνάνε.Ντροπη τους!Μόνο υπερηφάνεια θα έπρεπε να υπάρχει για την ιστορία μας και ευγνωμοσύνη για αυτούς τους πραγματικούς Έλληνες, πατριώτες που χάρη σε αυτούς είμαστε ελεύθεροι από τον τουρκικό ζυγό (για πόσο ακόμη δεν ξέρω).ΕΞΩ!!! Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.Αντι να προσπαθήσουν να τους μοιάσουν,τους κατεβάζουν στο δικό τους επίπεδο (υπόγειο).

  2. Δαιμονοπουλου μάλλον την λένε και ίσως κάνει παρέα με την Ρεπούση.Μιας που τους την δίνουν οι Έλληνες της επαναστάσεως.Αν θέλεις να καταστρέψεις ένα έθνος,κτυπα το στην θρησκεία,τη γλώσσα και την ιστορία.Μαλλον αυτό είναι το”μότο”τους και το έβαλαν και κορνίζα στο σπίτι τους για να μην το ξεχνάνε.Ντροπη τους!Μόνο υπερηφάνεια θα έπρεπε να υπάρχει για την ιστορία μας και ευγνωμοσύνη για αυτούς τους πραγματικούς Έλληνες, πατριώτες που χάρη σε αυτούς είμαστε ελεύθεροι από τον τουρκικό ζυγό (για πόσο ακόμη δεν ξέρω).ΕΞΩ!!!ΟΥΣΤ.

  3. ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΦΤΑΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΑΠΟ ΤΟ 1821ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΟΥΜΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ????ΚΑΠΝΙΣΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΡΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑΕΙΣΑΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΑΖΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ !!!ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ !!!!!

Comments are closed.