Χαμός στο Survivor: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εκμεταλλεύτηκε την φράση του Βαλάντη προς όφελος της»

Κοινοποίηση:
βαλαντης

Το πρώτο πράγμα μετά το Survivor που θα του πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για σένα”.
Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Βαλάντης, ο οποίος και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Τετάρτης. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η σύντροφος του τραγουδιστή μίλησε στο Love It και πήρε θέση για την πολυσυζητημένη «κόντρα» με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Βαλάντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με στεναχώρησε πολύ η αποχώρηση του! Για μένα θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο παιχνίδι και να είχε αποχωρήσει ο Θανάσης. Πιστεύω από πίσω από την πλάτη του Βαλάντη έπαιξαν ένα παιχνίδι».

«Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό με την Ευρυδίκη, το οποίο και φούντωσαν στο συμβούλιο η Μυριέλλα και η Αθηνά. Θεωρώ ο Βαλάντης στους αγώνες ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα».


«Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε τη φράση του Βαλάντη προς όφελος της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του» συμπλήρωσε η σύντροφος του τραγουδιστή στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Ανυπομονώ να τον δω και να τον αγκαλιάσω! Το πρώτο πράγμα που θα του πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για σένα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: