Χαμός στην Κύπρο: Συνελήφθησαν γιατί… έκαναν ηλιοθεραπεία (BINTEO & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
paralia_1_0

Τέσσερα άτομα, νεαρή ηλικίας, συνελήφθησαν από τις αρχές της Κύπρου, καθώς φαίνεται πως έκαναν ηλιοθεραπεία και δεν ακολούθησαν τις οδηγίες των αρχών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πολλά αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε παραλία της Λεμεσού.

 

Στις εικόνες διακρίνονται μέλη της Αστυνομίας και της ποδηλατικής αστυνομίας να προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες σε πολίτες που βρίσκονται στο έδαφος και να οδηγούνται σε περιπολικό όχημα που έσπευσε στην περιοχή.

Μεταξύ των συλληφθέντων φαίνεται να είναι και νεαρή γυναίκα, όπως αναφέρει το alphanews, η οποία διακρίνεται στις εικόνες να προσπαθεί να προσεγγίσει άντρα που βρίσκεται στο έδαφος και ο οποίος βρίσκεται περικυκλωμένος από τις αρχές.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ότι τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν στην περιοχή να κάθονται σε πετσέτες και όταν αντίκρυσαν μέλη της ποδηλατικής αστυνομίας έτρεξαν προς τη θάλασσα και ειρωνεύονταν τους αστυνομικούς και τους καλούσαν να μπουν στη θάλασσα για να τους καταγγείλουν.

Τα άλλα δύο πρόσωπα είπε ο κύριος Ανδρέου ότι βρίσκονταν εκτός της θάλασσας και ότι εξύβρισαν τους αστυνομικούς και με την παρέμβαση και άλλων αστυνομικών συνελήφθησαν.

«Και τα δυο πρόσωπα που κοροϊδευαν και στη συνέχεια επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, αλλά και τα άλλα δύο πρόσωπα που ήταν έξω δεν άφηναν τους αστυνομικούς να προχωρήσουν στο έργο τους».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κάπου εδώ Μπορεί οποιοδήποτε να καταλάβει πως η αστυνομία είναι εχθρός του λαού αφού υπηρέτη την ELITE των νεοταξητων είναι απλά τα πράγματα….

Comments are closed.