Χαμός στην Κρήτη! Κλείνουν οι επιχειρήσεις εστίασης την ημέρα επίσκεψης του Χ.Θεοχάρη

Κοινοποίηση:
1-1-44

Την οργή των κρητικών επιχειρηματιών εστίασης προκάλεσε η ανακοίνωση της επίσκεψης του Υπουργού τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη στο νησί.

Οργή που εκφράζεται με τον πλέον έμπρακτο τρόπο, αφού με έκτακτη σύσκεψη οι κρήτες επιχειρηματίες αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους κατά την επίσκεψή του!

Οι επιχειρηματίες που είναι φυσικά βιοπαλαιστές γιατί η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οικογενειακές επιχειρήσεις, εκφράζουν την αντίδραση τους για την στάση της πολιτείας που αντί για στήριξη, εξαπολύει απειλές, καταστολή και πρόστιμα.

«Να αλλάξουν τα μέτρα και οι αποστάσεις που επιβάλλονται στις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα αυτές να μη μπορούν να είναι βιώσιμες. Επίσης αυτά τα μέτρα τα τρομοκρατικά και οι αντιδράσεις του τύπου, καταστέλλω ή αναστέλλω τη λειτουργία τους ή επιβάλλω τεράστια πρόστιμα, την ίδια ώρα που οι επιχειρηματίες προσπαθούν να κρατηθούν., είναι ότι πιο παράδοξο και αντιεπαγγελματικό μπορεί να υπάρξει. Για να μπορέσει κάποιος να επιβιώσει. Την Πέμπτη λοιπόν απαντάμε με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων«, δήλωσε στο cretapost.gr η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού Τουρισμού Μαρία Αντωνακάκη. Οι επιχειρηματίες που είναι φυσικά βιοπαλαιστές γιατί η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οικογενειακές επιχειρήσεις, εκφράζουν την αντίδραση τους για την στάση της πολιτείας που αντί για στήριξη, εξαπολύει απειλές, καταστολή και πρόστιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: