Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη αλλοδαπού διακινητή λαθρομεταναστών στην Νεάπολη

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Συνελήφθη, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, ένας διακινητής αλλοδαπών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 27χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών, παράνομη είσοδο στην Χώρα, απείθεια, αντίσταση, επικίνδυνη οδήγηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, χθες το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 27χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στην περιοχή της Νεάπολης, το εν λόγω όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 27χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν δύο (2) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κ οι δύο αίτηση ασύλου, ιθαγένεια, ΑΦΜ, αμκα, κάρτες ατμ, επιδόματα, €€€€€

Comments are closed.