Χαμός σε σχολείο! Σοβαρό επεισόδιο με τραυματίες στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
IMG_20221010_130836-1024x576

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματίες σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ μαθητών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Αυτή την ώρα, μεταφέρονται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, 3 τραυματίες.

Γονείς των τραυματιών μαθητών που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, δήλωσαν ότι κάποιo από τα παιδιά, φέρει τραύμα από μαχαίρι. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τους γιατρούς.

Ο έφηβος φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, μετά από τη συμπλοκή των ανηλίκων στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου. Ο νεαρός δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί παρακολουθούν την κατάστασή του και φρόντισαν τα τραύματά του. Την έρευνα για τα αίτια του επεισοδίου έχουν αναλάβει οι αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ………………

  2. Μαλάκες νεοέλληνες,πώς τα μεγαλώσατε έτσι τα παιδιά σας;Και οι αλλοδαποί φυσικά.Μαζέψτε τους αλήτες σας

  3. Τον άλλον τον Αλβανό στο Λουτράκι που έφαγε τους ανθρώπους , τον φαρμακοποιό και την Ουκρανή τον συλλάβανε; Έχουμε κανένα νέο;

  4. Που σε Παπαδόπουλε…….. Διαγωγή αρίστη θα είχαν άπαντες νεανίσκοι…..

  5. Διαλυμένη κοινωνία. Διαλυμένη πατρίδα. Διαλυμένη θρησκεία. Διαλυμένη οικογένεια. Διαλυμένα παιδιά. Χρόνια τώρα φύγαμε μακριά από τις αρχές μας,τις αξίες μας, το Θεό μας, και έφυγαν και αυτά πιο μακριά από εμάς. Αν επιστρέψουμε στο μυαλό μας και στα πιστεύω μας τότε μόνο θα δούμε άσπρη μέρα.

  6. για οτι συμβαινει στα σχολεια ευθυνονται καποιοι καθηγητες.

  7. Με το συμπαθειο….πολυπολιτισμικοτητα και κληροδοτημα …..του αειμνηστου λαοπλανου Ανδρεα Παπανδρεου!

  8. ΑΧ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ…… ΡΕ ΑΗ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ.

  9. Τί σκοτώνεστε ρε μαλακισμένα; Αυτά βλέπουν οι αλλοδαποί και αύριο δεν θα το ‘χουν σε τίποτα να μας σφάξουν αφού τρωγόμαστε μόνοι μας.

  10. Σωστά, από τον πορνόγερο άρχισαν οι καταλήψεις, καταργήθηκαν οι ποδιές, άρχισαν να μας γ@μ@νε στο σχολείο οι κοπρίτες με το κωλοπολυτεχνείο τους.

  11. Μήπως είναι παρά χαϊδεμένα τα παιδιά σήμερα ;;;Μήπως όλο αυτό κάνει κακό στην κοινωνία το ότι φοβούνται οι καθηγητές να μιλήσουν μην φάνε μήνυση;;;Μαχαίρια στα σχολεία μήπως έχουν γίνει τσέλο κ τα σχολεία ;;;Αμορφωτα κ δεν εννοώ τα σχολεία δεν υπάρχει σεβασμός σε γονείς καθηγητές κ μεγαλύτερους.Ποιος πιτσιρικάς σηκώνεται στο μετρο πχ αν μπει μια γιαγιά ;;Εχω να το δω χρόνια.Η αμορφωσιά ξεκινάει από το σπιτι κ δεν εννοώ τα πτυχία που είναι ένα χαρτί εννοώ τι σε έχουν μάθει.Δεν τα εχω με τα επαλ τέλ εχω τελειώσει εννοώ μήπως οι γονείς κάνουν λάθος σε κάτι με την ανοχή της κοινωνίας που προτιμά να έχει αμόρφωτη κοινωνικά τη νεολαία της για ευνόητους λόγους.Από το 80 άρχισε η κατρακύλα παλιά στην εποχή των πατεράδων κ των θείων μας το σχολείο μάθαινε γράμματα κ διαγωγή στα παιδιά

Comments are closed.