20/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Χαμός με τη Ναταλία Δραγούμη: Ακατάλληλα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια σε site ερωτικού περιεχομένου! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
NATALIA-DRAGOUMI-1

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» για το πώς επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την περιπέτεια που περνάει λόγω του ότι κάποιοι απομόνωσαν ερωτικές σκηνές από σίριαλ στα οποία έπαιζε και τις «ανέβασαν» σε πορνογραφικό site.

«Συνεχίζουμε τις παραστάσεις, δε μας σταματάει τίποτα. Ο κορονοϊός δε μας σταμάτησε, τα χιόνια δε μας σταμάτησαν. Σταματάμε και ξαναρχίζουμε. Το θέατρο κρατάει γερά ό,τι εμπόδιο και να συναντήσει», ανέφερε για την παράσταση «8 γυναίκες» στο θέατρο Αλίκη, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μιλώντας για το αν η εξωτερική της εμφάνιση τη βοήθησε ή τη δυσκόλεψε στα επαγγελματικά της, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Μπορεί η ομορφιά να σου ανοίξει μια πόρτα, την πρώτη, αλλά τις υπόλοιπες πρέπει να τις ανοίγεις εσύ. Όταν ήμουν μικρή με πείραζε ο τίτλος του sex symbol. Τώρα δε με πειράζει».

«Ξεκίνησα τη δουλειά σε μια εποχή που υπήρχε το γυμνό και στην τηλεόραση και στο σινεμά και στο θέατρο. Αν ήξερα τότε ότι κάθε καρέ θα μπορεί να το δει όποιος θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Τρία άτομα πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο “δείτε επώνυμες να κάνουν σεξ”. Ξεκινούσε από εμάς και μετά είχε σκληρό πορνό. Για τη μία περίπτωση έχω δικαιωθεί, αλλά και πάλι όχι εντελώς. Οι άνθρωποι αυτοί έβγαλαν χρήματα από αυτό, πολλά», εξήγησε η ίδια αναφορικά με τη χρήση υλικού από δουλειές της από κάποιους που προσπάθησαν να το παρουσιάσουν ως πορνό. «Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου, τους εξήγησα ότι μπορεί να ακούσουν πράγματα μη κολακευτικά για τη μαμά τους ή αν δουν κάτι. Αλλά τους έχω πει για το ψέμα της δουλειάς», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα η Ναταλία Δραγούμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. σε ποιο σαιτ ρε παιδιά, γράψτε το σαιτ ρε παιδιά, μισές δουλειές κάνετε, τι πράγμα είναι σ’αυτή τη χώρα

  2. τσ@μπ@@κια ο τιγρης με σημα το μαχαιροπηρουνο

  3. Πολλή μετάνοια έχει πέσει στις γυναίκες. Όταν γύριζε σεξουαλικές σκηνές δεν την πείραζε της άρεσε, τώρα το μετάνοιωσε επειδή κάποιοι πήραν όλες τις σκηνές μαζί και τις έβαλαν σε ένα βίντεο; χαχαχα Η μία μετανιώνει που γύριζε σεξ σκηνές η άλλη θυμάται πως την παρενόχλησαν σεξουαλικά πριν 442 χρόνια, η άλλη πηδιέται και το πρωί δε θυμάται τίποτα και υποθέτει πως τη βίασαν επειδή ο άλλος πήγε μετά το σεξ να φάει και κοιμήθηκε σε άλλο δωμάτιο, η άλλη σου κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση επειδή της είπες το πρωί καλημέρα, η άλλη φωνάζει την αστυνομία επειδή έτυχε το βράδυ να περάσεις δίπλα της στο ίδιο πεζοδρόμιο και δεν πήγες στο απέναντι,,, μήπως πρέπει να πάνε οι γυναίκες λίγο να δουν κάναν ψυχίατρο επιτέλους;

    1. Πού να δεις και την άλλη που σ’ έστειλε στο γεροδιάολο τριμάλακα, μούλε, son of a bitch…

    2. Τώρα υπάρχει το onlyfans για αυτό μετανιώνουν.Τωρα μπορουν να είναι οι ίδιες προαγωγοί και παραγωγοί του ευατου τους για αυτό μετανοιωνουν.

  4. Συμπαθής είναι αλλά αυτά έχουν οι σκηνές με σεξ. Να μην γυρίζεις αφού σε προβληματιζει κορώνα μου.

  5. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ, ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΛΕΕΙ, ΟΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ SEX SYMBOL…
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΕΙ, ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ
    ΨΩΝΑΡΑ, Ε ΨΩΝΑΡΑ

  6. Gianni. Καλός άνθρωπος και να παίζει σε τσόντες,δεν υπάρχει.Όλοι αυτοί είναι κενοί,άδειοι απο συναισθήματα.Πολλές φορές και επικίνδυνοι,διότι μπορεί να χάσεις τη ζωή σου ή να μπείς φυλακή,άμα νταλαβερίζεσαι μ`αυτούς.

  7. ΑΧ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ……ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΗ………

  8. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ…ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΣΕ ΕΡΓΑ

    1. ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΞΕΡΟΚΟΥΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΙ…… ΟΧΙ;;;;;;

      1. και ο μ..λακας ο αντρας της τη εκανε κρατουσαι το φαναρι ??ποιος ξερει…..

Comments are closed.