Χαμός με την Αννίτα Πάνια στο Open: Αλλάζει εκπομπή και αποκεφαλίζει συνεργάτες!

Κοινοποίηση:
annita1

Ήταν από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας της χωρίς βέβαια να το αρνείται και η ίδια.

Για πολλά χρόνια, στον Alpha, στο STAR παλαιότερα και στο Alter η Αννίτα Πάνια αποτελούσε σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου χωρίς φυσικά να έχει «χτυπήσει» ποτέ το λεγόμενο δυναμικό κοινό, καθώς το δυνατό της χαρτί ήταν οι μεγαλύτερες ηλικίες.

Το έχασε κι αυτό τη σεζόν που τελειώνει. Με καινούργια εκπομπή και ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο Open. Όπως μάλιστα μου είπαν χαρακτηριστικά σκέφτεται ακόμη και την αλλαγή του τίτλου της εκπομπής της.
Και φυσικά θα υπάρξει αλλαγή και στο σκηνικό της εκπομπής. Θέμα αλλαγής ώρας δεν τίθεται και φυσικά δεν θα φύγουν τα πολλά εμπορικά που έχει στο πρόγραμμα καθώς αυτή είναι η συμφωνία του Open με την επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.
Νεότερα για την νέα εκπομπή της Αννίτας θα σας έχω προσεχώς… Και γενικότερα για την τηλεοπτική της πορεία καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την επόμενη σεζόν να την δούμε και με δεύτερη εκπομπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πράγματι ήταν πολύ κουραστική . Κάτι διαφορετικό πρέπει να κάνει. Μας πρήξανε με τις τηλεπωλήσεις.Ντροπή!

  2. Αν δεν έδινε κι αυτά τα δωράκια στα τηλέφωνα, θα είχε 0% θεαματικοτητα

  3. Μια γυναίκα που συνεχίζει με το ίδιο ακριβώς υφακι επί 20 χρόνια και δεν φτάνει αυτό, έχει γεμίσει την εκπομπή της με διαφημιστικες νησίδες.. Μόνο κάτι γριές την έβλεπαν ακόμα και γεροντες… Δεν ξέρω αν την βλέπουν πια… Εγώ αν είχα το οπεν θα την απέλυα…. Έχει κουράσει αφόρητα… Η εκπομπή της δεν βλέπεται… Δεν έχει καταλάβει ότι δεν τραβάει πια; τουλάχιστον ξύπνια είναι…

Comments are closed.