Χαμός με νεαρή, καλλονή, δημοσιογράφο: Σηκώθηκε η φούστα της on air και φάνηκαν τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κξηγηφ

Η Ισπανίδα Κριστίνα Πόρτα με έντονη παρουσία στα social media, παίρνει μέρος στο ριάλιτι που θυμίζει πολύ «Big Brother» και έγινε viral για ένα αποκαλυπτικό «ατύχημα». Η αθλητική δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Στο εν λόγω σόου, που ονομάζεται “Secret Story” και προέρχεται από τη Γαλλία, ο κάθε συμμετέχων κρύβει το δικό του μυστικό και αποστολή τους είναι να το κρατήσουν κρυφό από τους άλλους.

Η Καταλανή δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως φεύγει από την παρουσίαση της αθλητικής εκπομπής «The Game Show» στο κανάλι La Sexta προς γενική έκπληξη, αλλά φαίνεται πως κέρδισε περισσότερη δημοσιότητα.

Η αγκαλιά έφερε… αποκαλύψεις
Η αθλητική δημοσιογράφος Κριστίνα Πόρτα έφερε αποκαλύψεις που σόκαραν: «Ήθελα να γίνω καλόγρια και μου πρότειναν να γίνω ερωτική συνοδός».

Η Ισπανίδα καλλονή ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά σώθηκε από την ψηφοφορία του κοινού. Ο Λούκα Ονεστίνι που δεν ήξερε ποιος αποχώρησε, μόλις είδε την Κριστίνα έτρεξε προς το μέρος της και την πήρε αγκαλιά, αλλά εκεί φάνηκαν τα οπίσθια της δημοσιογράφου, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Επίσης, σάλος έχει προκληθεί στο «Big Brother», καθώς έχουν αρχίσει… να διαρρέουν «ροζ» βίντεο των παικτών του φετινού κύκλου.


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: