Χαμός! Ο Γιάννης Δαραβίγκας τινάζει στον αέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
KOLONAKI 8 DARABIGKAS

Το ποδόσφαιρο στην υπηρεσία του κορωνοϊού(1)

Παρακολουθήσαμε στις αθλητικές εκπομπές, με την ευκαιρία της έναρξης των πλέϊ-οφ, πριν την σέντρα, σε κάθε αγώνα, να τηρείται από τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητικούς παράγοντες ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των συμπολιτών μας που όπως μας είπαν πέθαναν από τον κορωνοϊό.
Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος πολίτης, έστω και μετρίας νοημοσύνης, να μην αντιλαμβάνεται ότι εκτός από τον ραδιοτηλεοπτικό ψεκασμό φόβου, ψεύδους, ηλιθιότητας και προπαγάνδας ήρθε τώρα να προστεθεί και ο ψεκασμός υποκρισίας και χλευασμού των νεκρών. Εξηγούμαι: αν τηρήθηκε στα άδεια γήπεδα
ενός λεπτού σιγή για τους 184 νεκρούς από τον κορωνοϊό δεν θα έπρεπε να συμβεί κάτι ανάλογο για τους ισάριθμους νεκρούς από γρίπη ή τους 1.000 νεκρούς κάθε χρόνο από τα τροχαία στους ελληνικούς δρόμους ή τους νεκρούς από καρκίνο που θερίζει στην χώρα μας;;;

Όμως ούτε για τα τροχαία υπάρχει εμβόλιο ούτε για τον καρκίνο, οπότε όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και ο ραδιοτηλεοτικός ψεκασμός καλά κρατεί και μάλιστα σε μεγαλύτερες δόσεις.

Το ποδόσφαιρο στην υπηρεσία του κορωνοϊού(2)

Όχι που θα άφηναν την ευκαιρία του ποδοσφαίρου, του λαοφιλούς αυτού αθλήματος να πάει χαμένη.
Παρατηρήστε στην φωτογραφία που ελήφθη πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τηρούν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του κορωνοϊού φορώντας τις «προστατευτικές» μάσκες, τηρώντας «σχολαστικά» τις μεταξύ τους αποστάσεις.
Όμως λίγα λεπτά αργότερα,
οι ίδιοι ποδοσφαιριστές με τους αντιπάλους τους θα πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, θα τραβάνε τις φανέλες τους, θα συγκρούονται στην γή και στον αέρα, θα αγκαλιάζονται σε κάθε επιτυχία (θυμηθείτε το ανεπανάληπτο: «όχι ασπασμούς, χαιρετισμούς»), όλα αυτά και άλλα πολλά χωρίς την …τιμημένη μάσκα.
Σκέφτομαι λοιπόν πόσο ανόητος μπορεί
να είναι κάποιος ώστε να δεχτεί με μορφή οπτικοποιημένων εντολών το : «φοράμε μάσκα, μένουμε ασφαλείς».

sport (1)

sport (2)

sport (3)

Υστερόγραφο: πάλι καλά που δεν μας έδειξαν σκηνές από τα αποδυτήρια, τους ποδοσφαιριστές να …πλένουν και να σιδερώνουν τις μάσκες τους!!! Αντ΄αυτού όμως η φωτογραφία από τα επινίκεια, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, γελοιοποίησε τα περί συγχρωτισμού και κοινωνικής αποστάσεως αφηγήματα, ενώ παράλληλα παρακολουθήσαμε να διαλύεται στα εξ ων συνετέθη η υποκριτική προπαγάνδα «φοράμε μάσκα, μένουμε ασφαλείς».

πηγή: filotimia.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: